Betolakodók zaklattak fiatal nőket egy vonaton a Déli pályaudvaron – szóban és tettleg is megalázták őket

Migránsok zaklatták az utasokat egy vonaton Budapesten, a Déli pályaudvaron – adta hírül hétfőn az M1 Híradója. A kontinenshódítók hangoskodtak, sértegették az utasokat, két lányt pedig fizikailag is zaklattak.

Amikor a kalauznő megpróbálta rendreutasítani őket, őt is inzultálták – hangzott el az M1 18 órai Híradójában.

A fiatal jegyvizsgáló menekülni akart, de elállták az útját és közben szóban és tettleg is megalázták.

A Híradó értesülései szerint a migránsok a bicskei befogadó állomás lakói.

A rendőrség garázdaság miatt nyomoz. A csoport hangadója, Mohamed Ahmed Mohamed (persze, és fogadjunk, hogy január elsején született – a szerk.) 24 éves szomáliai állampolgár, ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Hírdetés

A nyomozók vizsgálják, hogy "Mohamed Ahmed Mohamed" nem gyanúsítható-e esetleg ennél súlyosabban minősülő bűncselekménnyel, például közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, vagy személyi szabadság megsértése bűntettével. Ha igen, akkor nem kettő, hanem öt év börtönre számíthat.

A híradós összeállítás – remélhetőleg csak feledékenységből – nem említi, hogy mikor történt az icidens, viszont több mint érdekes, hogy a Jobbik pont a napokban követelt választ a Belügyminisztériumtól egy kísértetiesen hasonló ügyben.

A nemzeti párt konkrétan az után érdeklődött, hogy miért nem történt intézkedés a Déli pályaudvaron egy jeggyel nem rendelkező migránsgaleri esetében, akik egy vonaton a hölgy utasoknak szeméremsértő ajánlatokat tettek, illetve fogdosták is őket. Az ominózus eset még február 28-án történt. Két kérdés tehát adott: ezt az esetet sikerült eddig – német mintára – a szőnyeg alá söpörni, vagy lassan kis hazánkban is megszokottá válnak az Európa-idegen vademberek támadásai?

(Kuruc.info – Híradó nyomán)

Csak nem erről: A Jobbik választ vár Pintértől a Déli pályaudvaron történt eltussolt bűncselekményre


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »