Betiltották a Hells Angelst Hollandiában

A Hells Angels a világ leghíresebb és legrégebb óta működő motoros klubja. 1948. március 17-én alakultak meg. Jelenléte több földrészre terjed ki. A szenzációhajhász médiának köszönhetően nevéhez számtalan legenda, titokzatos beavatási szertartások, hírhedt bulik, híres botrányok fűződnek. Itthon is létezik a motoros klub, megalakulásának dátuma 2008. június 6.

Hazánkban motoros találkozókat, karitatív rendezvényt és zártkörű eseményeket is szerveznek

Hírdetés

Szerdán, betiltotta a Hells Angels motoros klub hollandiai működését egy utrechti törvényszék arra hivatkozva, hogy az intézkedés szükséges a közrend védelme érdekében. Hogy ez mit takar pontosan az nem derült ki, de az ottani klub néhány tagját korábban már erőszakos, illetve egyéb bűncselekmények miatt elítélték.

Az ügyészség szóvivője elmondta, ez az első alkalom, hogy egy országban betiltják a Hells Angels működését. Az országban több motoros klubot is bűnszövetkezetnek minősített és betiltott már a holland bíróság, legutóbb a Bandidost és a Satudarah-t.

Véleményünk szerint nem a klubbot kellene betiltani, hanem ha bizonyos tagok megsértik a törvényt, csak azokat kellene felelősségre vonni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »