Beteljesedik Gyurcsány jóslata?

Beteljesedik Gyurcsány jóslata?

Időközi önkormányzati választást tartanak Dunaújvárosban, a baloldalnak nincs közös jelöltje.

Dunaújvárosban, a 4-es választókerületben Gál Roland fideszes képviselő lemondása miatt kell időközi voksolást tartani, ő az a képviselő aki korábban gyilkossági ügybe keveredett, ezért volt kénytelen lemondani önkormányzati képviselői mandátumáról.

Hírdetés

Rajthoz áll a két független jelölt mellett a Magyar Szocialista Párt, a Munkáspárt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért, a Szociál Demokrata Párt, valamint a Fidesz helyi jelölje.

Nagy a kiábrándultság

Gyurcsány Ferenc a szavazás napja előtt tűnt fel a szocialista nehézipar egykori fellegvárában. Az utcán egymás mellett sorakoztak a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Fidesz standjai. A volt miniszterelnök kíváncsi volt a szocialisták szórólapjára. 2014-ben a DK adta a körzetben a baloldal közös jelöltjét, most viszont a szocialisták önállóan indulnak. „Visszajelzés lesz a két legnagyobb baloldali pártnak, hogy hogyan sikerült az elmúlt két évet kihasználni és az új alternatívát megmutatni. Egészen biztos vagyok benne, hogy lényegesen rosszabb eredményt fognak elérni, mint amit ők várnak és gondolnak. Nagy a kiábrándultság” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc. Bővebben>>>


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »