Beteg életéért küzdő mentősökkel ordibált a buszsofőr, kirúgták

Hisztirohamot kapott egy buszsofőr a Csongrád megyei Óföldeákon, mert egy nyugdíjasotthon előtt nem tudott tolatás nélkül elhaladni, ott ugyanis éppen egy idős asszony életéért küzdöttek a mentők.

A buszsofőr a helyzet egyszerű megoldása helyett leszállt a járműről, és ordítozásba kezdett, a szolgálatot teljesítő mentősöket szidalmazta, majd fotózni kezdett, képeit fel is töltötte a Facebookra. Végül tolatással mégis tovább tudott haladni.

Attól ,hogy Mercedes be ültök miért kell keresni a közlekedési IQ tok-at ?

Hírdetés

Ezt írta ki közösségi oldalára a láthatóan rendkívül értelmes buszsofőr. Az esetet az Országos Mentőszolgálat meg is osztotta a Facebookján, majd a járatot üzemeltető Dél-Alföldi Közlekedési Központ a bejegyzés alatt hozzászólásban tudatta, hogy a trágár sofőrt kirúgták:

Társaságunk mélységesen megdöbbent a posztban szereplő mondatokon. Őszintén sajnáljuk a történteket, és elnézést kérünk munkatársunk szolgáltatóhoz méltatlan viselkedése miatt. Amint értesültünk az ügyről, vizsgálatot indítottunk, aminek eredményeként az érintett autóbusz-vezetőt azonnali hatállyal elbocsátottuk.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Forszagosmentok%2Fposts%2F2261917873819252&width=480&show_text=true&height=730&appId

(HVG nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »