Bernd Storck: Nagyon jól futballoztunk, de mindig van miben javulni

Bernd Storck: Nagyon jól futballoztunk, de mindig van miben javulni

Mint arról a tegnapi nap folyamán a portálunkon is olvashattak, a DAC második felkészülési mérkőzését is sikerrel vette, ezúttal a Győri ETO ellen. Kalmár Zsolt korábbi csapatát, a Győri ETO-t a dunaszerdahelyi együttes három góllal győzte le. A mérkőzést követően Bernd Storck is értékelte a mérkőzésen látottakat a klub hivatalos honlapjának.

A Fortuna Liga őszi szezonját második helyen záró dunaszerdahelyi sárga-kékek, a téli felkészülési időszak második barátságos mérkőzését is megnyerték Kalmárék. A DAC ezúttal a Győri ETO ellen aratott magabiztos győzelmet, ami után Bernd Storck is értékelte a találkozót.

– kezdte értékelőjét a DAC mestere, olvasható a klub hivatalos honlapján.

Hírdetés

A német szakember kiemelte szeretnék folytatni a megkezdett munkát és jó úton haladnak a bajnoki rajtig. Bernd Storck arról is beszélt, minden bizonnyal még lesznek érkezők is a tavaszi rajtig.

 – zárta értékelését Bernd Storck, a Győri ETO elleni győzelmet követően, a klub hivatalos honlapjának adott értékelőjében.

A vendég győriek mestere Csató Sándor egykori játékosát Kalmár Zsoltot dícsérte, aki utánpótlás éveiben a győriek akadémiáján nevelkedett, a jelenleg a felnőttcsapatot irányító szakember játékosa is volt.

 – méltatta a DAC csapatkapitányát a győriek vezetőedzője Csató Sándor.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »