Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)

Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)

Berlinben az antifa csőcselék randalírozásán kívül néha humoros, szívet melengető események is történnek. Mint például szerdán, amikor a Grunewald nevű városrészben egy nudista férfi laptopját egyszerűen elorozta egy vaddisznó. A középkorú, erősen pocakos úri ember a tolvaj nyomába eredt, s rövid hajsza után kezében a laptopjával tért vissza az Ördög-tó partjára. A komikus eseményről Adele Landauer, népszerű német színésznő fényképeket is készített – olvasható a Der Tagesspiegel honlapján és a művésznő Facebook-oldalán.

Az eset még szerdán délután történt, de a Der Tagesspiegel című újság csak tegnap adott hírt róla: a német főváros Grunewald nevű, erdős városrészében – Berlin Rózsadombján – levő Teufelssee (Ördög-tó) partján üldögélő nudista férfi laptopját egyszerűen elrabolta egy vaddisznó. A koca és két malaca az erdőből kisétált a tóparton sütkérezők közé, s zavartalanul belakmározták a meztelenkedő férfi maga mellett tartott pizzáját. Amikor a férfi észrevette, hogy vaddisznók lakmároznak a társaságában, fölugrott, mire az anyakoca megragadta a még érintetlen sárga nejlon tasakot is, benne a nudista személyi számítógépével.

A férfi anyaszült meztelenül a vaddisznók után iramodott, s a komikus jelenetet lefényképezte a szintén a tópartján napozó Adele Landauer, neves és népszerű német színművész. Később a színésznő a nudista férfi előzetes engedélyével közzétette a komikus fényképeket a Facebook-oldalán és az Instagramján. A képekhez fűzött magyarázatként a művésznő leírja, hogy a koca által meglopott férfi igen eltökélten rohant a vaddisznók után, s nemsokára vissza is tért az erdőből, diadalmasan fölmutatva a laptopot tartalmazó sárga nejlontasakot. A középkorú, pocakos nudista férfi nyilván nem érte utol a vaddisznót, hanem futtában a koca kiejtette szájából a tasakot, s így sikerült visszaszerezni a laptopot. Vagy a koca észrevette, hogy a tasakban nem élelem van.

Hírdetés

Mindenesetre sárga tasakkal a vaddisznóüldözésből visszatérő férfit a többiek hatalmas ovációval köszöntötték aparton. Adele Landauer művésznőről sajnos nincs meztelenképünk, ezért a kedves olvasók elégedjenek meg a vaddisznót üldöző berlini férfi fotójával, valamint a művésznő kosztümös felvételével.

Ja, és még valami: Miután kikiáltják a Berlin Iszlám Tartományt, s bevezetik a sári’á muszlim törvénykezést, az Ördög-tó partján sem fognak meztelenkedni a németek. De a berlini erdőkben kószáló vaddisznókra is rossz napok várnak.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »