Berlinben a Németországi Identitás Mozgalom elfoglalta a Brandenburgi kaput – biztonságos határokat követeltek

Berlinben a Németországi Identitás Mozgalom (Ausztriában is működik hasonló nevű és ideológiájú testvérszervezet – H. J.) aktivistái még déli 12 óra előtt hatalmas molinót feszítettek ki a Brandenburgi kapu homlokzatára, fölmásztak az építmény tetejére, ahonnan transzparenseiken biztonságos államhatárokat, az iszlám térhódításának és a további tömeges sáskajárás megállítását követelték. A Brandenburgi kapu előtti térségen rögtön megjelent a magát antifának nevező csürhe és elkezdte a mocskolni a hazafiakat – tudtuk meg az Identitäre Bewegung Deutschland közösségi oldaláról.

A Németországi Identitás Mozgalom mintegy tizenöt aktivistája Berlinben még déli 12 óra előtt fölmászott a a német államiság és nemzet jelképének számító Brandenburgi kapu tetejére. A Németország és az egész keresztény Európa migránstömeggel való elárasztása, a kontinens iszlámosítása ellen tiltakozó német fiatalok a történelmi épület tetején hatalmas molinókra fölírták: „Védjük meg a határokat!”, „Óvjuk meg a életet!” Míg a Brandenburgi kapu homlokzatára kifeszített molinón ez volt olvasható: „Biztonságos határokat! Biztos jövőt!”

Hírdetés

A hazafiak szétküldték a nagyvilágba a kapu tetejéről készített fényképeket a következő szöveggel: „Mi vagyunk a falanx első sora”. A fiatalok a „német” szövetségi kormány migránspolitikájának a megváltoztatását, illetve az államhatárok védelmét követelték. Közben a Lügenpresse (hazug sajtó) már el is kezdte a Branderburgi kapu tetejére felkapaszkodó hazafiak mocskolását, nácizását etc. A Brandenburgi kapu előtti Párizs téren megjelent a magát antifának nevező hulladékgyülekezet, s bőszen ordítozták, hogy „Nazis raus!”, azaz „nácik kifelé!”. De megjelent a rendőrség is, s a szóvivőjük a műemléképület megrongálásáról beszél… Amiről természetesen szó nem volt.

Nem sokkal ezelőtt a Németországi Identitás Mozgalom mintegy tizenöt aktivistája önként elhagyta Brandenburgi kapu tetejét, s lent a rendőrség felvette az adataikat a nyilvánvalóan bekövetkező hatósági eljárás megindításához.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »