Berlin, Brandenburgi kapu: az iszlám terror áldozataira emlékezni tilos

Berlin, Brandenburgi kapu: az iszlám terror áldozataira emlékezni tilos

 

A Goolag- és Facebook-terrorcenzorok korában rohamosan terjednek és mélyülnek a nyugati hatalmi oligarcha egyeduralmi törekvései.

Naponta olvashatjuk a példáit annak, ahogyan a nyugat-európai autokrata országokban a nép hatalmas többségének fontos jelképeket tiltanak be, legyen az karácsonyfa vagy betlehemi jászol, sőt magának a karácsonynak a megünneplése.

Most a német önkényuralmi terror azokra csapott le, akik Berlinben a brandenburgi kapunál akartak emlékművet emelni „a multikulti ideológia és az iszlám terror” áldozatainak.

A német identitárius mozgalom aktivistái az emlékművet a tavalyi berlini Breitscheidplatzon végrehajtott terrormerénylet évfordulójára akarták elhelyezni. Mégpedig a „multikulturális erőszak és iszlamista terrorizmus összeurópai áldozatainak”, számol be az ügyről az osztrák Info-Direkt heti magazin internetes portálja.

Hírdetés

Az identitáriusok Facebook-oldalukon írták meg szándékukat és az emlékmű elhelyezésének indokát: eme áldozatoknak mind a mai napig nem emeltek méltó emlékművet. Ezt, teszik hozzá, a politikusok akadályozzák meg.

Az emlékművet el is helyezték. A német önkényuralmi rendszer rendőrsége azt néhány órán belül eltávolította. Ami miatt az identitáriusok tiltakozásra szólítottak fel, hangsúlyozva, hogy hangot akarnak adni az áldozatoknak is.

A felhívás nyomán sokan vittek virágot és koszorúkat az eltávolított emlékmű helyére. Jobban mondva, szerettek volna, mert a rendőrök azt sem engedték.

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/berlin-brandenburgi-kapu-az-iszlam-terror-aldozataira-emlekezni-tilos-2601430/?utm_source=Napi+h%C3%ADrlev%C3%A9l+a+Magyar+Id%C5%91k+kiemelt+h%C3%ADreir%C5%91l&utm_campaign=be573426ed-hirlevel&utm_medium=email&utm_term=0_4fe27455be-be573426ed-181179461

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »