Bepánikolt és öngyilkos lett a motorost elgázoló taxisofőr

Bepánikolt és öngyilkos lett a motorost elgázoló taxisofőr

A soroksári HÉV elé ugrott, és a helyszínen szörnyethalt M. György taxisofőr, miután elgázolt egy motorost. A sofőr valószínűleg bepánikolt, amikor az elütött férfi mozdulatlanul feküdt az úttesten, holott a motoros néhány könnyebb sérüléssel megúszta a balesetet.

Gyászolják kollégái a 63 éves M. György taxisofőrt. A férfi épp a beteg élettársát vitte magával autóval a Soroksári úton, miközben elgázolt egy motorost. A férfi azonnal kiugrott a kocsiból, hogy segítséget nyújtson a megsérült motorosnak, ám amikor meglátta, hogy mozdulatlanul fekszik a földön, első gondolata az volt, hogy megölte őt. A férfi ettől valószínűleg sokkot kapott, és a HÉV elé vetette magát.

– mondta el egy szemtanú.

A rendőrök azonnal odarohantak a férfihoz, aki bár akkor még élt,de olyan súlyosan megsérült, hogy végül a helyszínen meghalt. A szemtanúk ellentmondásosan nyilatkoznak a baleset körülményeiről, volt olyan, aki szerint a motoros szegte meg a szabályt, mások szerint a sofőr hibája volt a baleset. A motoros azt állítja, nem ő fordult tilosban.

– mondta el a férfi, akinek a lába és a kulcscsontja tört el.

Hírdetés

A taxisofőrt mindenki szerette és tisztelte, fel sem tudják fogni, hogy elveszítették őt.

– mondta róla egy barátja.

A férfinak nemrég volt egy másik balesete, ahol nem ő volt a hibás, ám az autója összetört, ő pedig megijedt, és ez rossz emléket hagyott benne. A férfi gyászoló családja és gyerekei is úgy gondolják, sokkot kaphatott.

– mondták szomorúan.

A HÉV-et egy fiatal, mindössze 25 éves sofőr vezette, valószínűleg ez volt az első halálos gázolása munkája során, így őt is sokkolta a tragikus baleset.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »