Bényi Ildikó lánya volt az egyik ájult tini a Soundon

Az ismert MTVA-s műsorvezető lánya volt az egyik fiatal, akit ájultan találtak a DVBBS szombati fellépése után a Balaton Soundon. Bényi Ildikó először a Tényeknek nyilatkozott az esetről.

„A lányomat annyira megviselte az egész esemény, hogy egyelőre egyáltalán nem tudott még nyilatkozni – mondta el az ismert tévés a TV2 hírműsorában. Bényi hozzátette: „gondolom most mindenki számára érthető, hogy egyelőre a testi és lelki felépülése a legfontosabb. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a hatóságokkal és mindent elkövetek azért, hogy az igazság kiderüljön”.

Ahogy arról beszámoltunk, a kanadai DVBBS szombati fellépése után két fiatal, eszméletlen lányt találtak a zenekar öltözőjében. Az Index értesülései szerint gyanús ital fogyasztása után jött a filmszakadás a lányoknál.

A kanadai duó öltözőjébe vitt lányok barátai szerint a szombati koncert végén a kordonok között jött egy magyar nő és egy külföldi férfi, ők választották ki a hat fiatalt. A lányok először felmehettek a színpadra, és már ott kaptak egy üveg vodkát a kezükbe. A koncert után a bulizást a DJ-k konténerében folytatták a backstage-ben, ahol fotózkodtak a DVBBS-szel. Ekkor került elő valamilyen ital, amelynek az üvegét nem látták, ebből felespohárban kínálták őket. Azt gondolják, ez az ital volt az, ami a filmszakadást okozhatta.

Hétfőn írtunk arról, hogy a DVBBS fellépése után két fiatal, eszméletlen lányt találtak az öltözőben, ezzel párhuzamosan a rendőrök négy, a fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra, akiknél a ruházatuk átvizsgálása alkalmával kábítószergyanús anyagot találtak. A zenekar tagjai szabadlábon védekezhetnek. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, amelynek során – a rendelkezésre álló adatok alapján – szexuális erőszak gyanúja nem merült fel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »