Bencsik lepatkányozta a Brüsszelben a CEU kapcsán "hatalmi önkényt" emlegető Balczót, Lázár kiállt mellette

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője patkánynak titulálta Balczó Zoltánt tegnapi brüsszeli felszólalása miatt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint viszont ő a legtisztességesebb ember, akivel valaha találkozott. Lázár szerint az elmúlt 30 év legdurvább kampánya jön.

Hírdetés

A jobbikos EP-képviselő a felszólalása után érkezett visszajelzésekre reagálva Facebook-oldalán közzétette felszólalásának szövegét, ebből a CEU-ra vonatkozó rész a következő:

A Jobbik szemben áll Soros Györggyel, elutasítja a nyílt társadalom ideológiáját. Azonban a CEU működésének ellehetetlenítését a kormány olyan hatalmi önkénnyel akarja elérni, ami elfogadhatatlan precedenst teremtene. Mi a megoldást most sem az Európai Uniótól várjuk, hanem a magyar Alkotmánybíróságtól, ezért tették lehetővé a Jobbik képviselői, hogy Magyarországon a testület a kérdésről dönthessen. Egyébként számunkra a valódi megoldást a jövő évi választás hozhatja el. Mi szembenállunk ezzel a cinikus, hatalmával visszaélő korrupt rendszerrel.

Lázár János nyilatkozata pedig alább tekinthető meg:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »