Bence halálához szerelmi bánat vezethetett

Bence halálához szerelmi bánat vezethetett

A legfrissebb feltételezések szerint a Szolnokon karácsony előtt eltűnt, majd a Tiszában holtan talált 17 éves fiú halálához szerelmi bánat vezethetett – írja a Blikk, melyben csütörtökön még azt olvashattuk, hogy a bulizó társaság italába keverhetett tudatmódosító szer okozott problémát, mivel többen is rosszul lettek. Bence baráti társasága az eset után folyamatosan kutatja, mi okozta a tragédiát. Egy barát, Milán azt említette a lapnak, hogy a máskor jó kedélyű fiatal zaklatott volt, egy söröskorsót is földhöz vágott, pedig az ilyesmi nem volt rá jellemző.

Hírdetés

Előzőleg csupán azt említette a barát, hogy „egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább”. A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium 17 éves tanulójának kiterjedt baráti köre volt, velük ment bulizni december 22-én, majd éjjel 1 óra körül indultak­ haza a Tisza-parti klubból. 

December 27-én még volt remény arra, hogy megtalálják az eltűnt fiatalt, a Szolnoki Vízilabda SC – ahol Bence is játszott – szurkolói csoportjának Facebook-oldala a keresését kérte mindenkitől. Ugyanakkor szerdán egy holttestet találtak a Tiszában, ekkor már félő volt, hogy a két eset voltaképpen ugyanaz. Még aznap délutánra sajnos bizonyossá vált az azonosság. „Az árterületen, egy jelenleg víz alatt álló részen találták meg a holttestet. Először a táskáját vették észre a sekély vízben. A haláleset okát vizsgálják” – írta meg akkor a Blikk. 

Bár nagyon sokan próbáltak a több napja eltűnt nyomára bukkanni, többek között az Életjel Mentőcsoport, a Pannon SAR Team egyik tagja, és a Kutyákkal az Életért Alapítvány egyik tagja is – írja a Szolnoki Napló, ám ez már jelentett segítséget számára. „Bence barátai sokkos állapotban figyelték a jelenetet, amikor kiemelték a vízből, majd elvitték a fiú holttestét” – írja a Blikk. Bár a víznél látták utoljára, mégsem számítottak arra, hogy végül a Tisza által elárasztott lápos területen fogják végül megtalálni. Először a holmiját fedezték fel, majd a testét is. Már csak azért is érthetetlen a dolog, emlékezett az említett barát, mert „ha hazaindult, akkor pont a másik hídhoz kellett volna mennie, nem oda” . 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »