Bemutatjuk Balog Zoltán miniszter-funkyénekest!

Bemutatjuk Balog Zoltán miniszter-funkyénekest!

Csapó Krisztián harsonaművész-dalszerzőt megihlette Balog Zoltán humánminiszter éneklése, amit augusztus 4-ei villáminterjúja alkalmával vezetett elő.

Bucsy Levente

Hírdetés

Fel-, illetve megrázta a közvéleményt a humántárca augusztus 4-én napvilágot látott ötlete, miszerint a mindennapos testnevelés után akár bevezethető lenne a mindennapi énekóra is. A kormány érintett tárcájának vezetése nagy lelkesedéssel viszi az ügyet, amit az is mutat, hogy Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Országházban újságírók előtt is dalra fakadt, amit a Vastagbőr blog kamerája rögzített is.

Hogy videós mém lesz-e a daloló tárcavezetőből, egyelőre még kérdés, egy dzsesszharsonás-dalszerző fiatalember mindenesetre alapot komponált Balog miniszter dalolása (A csitári hegyek alatt) alá, íme a termék, amiről Csapó Krisztiánt, a vidám kedvű komponistát is megkérdeztük.

– Körülbelül fél óra alatt készültem el vele, a Logic Pro X nevű szoftverrel dolgoztam. A videóalap maces iMovie-szoftverrel került hozzá – fogalmazott megkeresésünkre Csapó Krisztián, aki leginkább diszkó-funk, vagy ha úgy tetszik, funky-diszkó stílusúnak tartja az egy percnél is rövidebb zenei szösszenetet.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »