Belizei luxuslakóparkban fogták el Bróker Marcsit, már hozzák is haza

Belizei luxuslakóparkban fogták el Bróker Marcsit, már hozzák is haza

Dr. Lukács László György, a Jobbik országgyűlési képviselője osztotta meg Facebook-oldalán a belizei portál hírét, melyből kiderül: elfogták az Interpol által is körözött “Bróker Marcsit”.

A cikk szerint a Kun-Mediátor Kft. ügyvezetőjét, a Bróker Marcsi néven ismertté vált D. Sándornét december 7-én fogták el egy North Ambergris Caye-i luxuslakóparkban.

Marcsit a paradicsomi belizében elkövetett újabb bűncselekménye miatt kaphatták el a hatóságok, legalábbis erre utal a helyi portál cikke. Ezt követően jöhettek rá, hogy a nőt az Interpol több bűncselekmény alapos gyanúja miatt körözte.

Az elfogatást követően már meg is indították a kiadatást, így a karcagi ügyvezető hamarosan ismét magyar földre léphet.

Kun-Mediátor Kft. vezetője, D. Sándorné csaknem ezer embert károsított meg egyes becslések szerint 20 milliárd forintra, piramisjátékra hasonlító módszerrel. A cég utazási irodaként és pénzváltóként reklámozta magát, és nagyon magas kamat ígéretével szedte be a pénzeket a hiszékeny emberektől. Természetesen semmilyen pénzügyi szolgálatra nem volt engedélyük Marcsikáéknak. A botrány kipattanásakor családjával együtt külföldre távozott. Polt Péter néhány napja még azt mondta, nem tudják, hol lehet.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »