Belekötöttek négyen, és kis híján megölték – rendőrségi nyelven: "előzetes szóváltást követően összeverekedtek"

Belekötöttek négyen, és kis híján megölték – rendőrségi nyelven: "előzetes szóváltást követően összeverekedtek"

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 29 éves ózdi férfival szemben.

A gyanúsított és társai 2018. november 10-én 2 óra 30 perckor Ózdon – "előzetes szóváltást követően" – "összeverekedtek" egy helyi férfival az utcán. A sértettet L. Richárd egy éles tárggyal többször fejen ütötte, melynek következtében a bántalmazott férfinak nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit.

Hírdetés

L. Richárdot emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, míg három társát csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság L. Richárdot őrizetbe vette, és előterjesztéssel élt letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen – tudjuk meg a Police.hu-ról.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »