"Beköszöntött a nyóckervilág" – ellopták Budaházy laptopját és családjának összes pénzét

"Beköszöntött a nyóckervilág" – ellopták Budaházy laptopját és családjának összes pénzét

Szomorú eseményről kell értesítsem minden kedves nemzettestvéremet!

Itt, Diósdon is, ahol lakunk, végleg beköszöntött a „nyóckervilág”. Hiába a jobb környék, hiába nincs cigány lakosság, ideszoktak máshonnan a bűnözők, akik immár éjjel-nappal járják a települést, betörnek, lopnak, rabolnak.

Nem elég, hogy tavaly januárban (ahogy akkor közzétettem) bejöttek a házunkba, és ellopták a kabátjaimat (amiket azóta sem tudtam pótolni), most fényes nappal, egy csendes mellékutcában a tőlem 10 méterre és a látóteremben álló autónkból kb. 1 perc alatt kilopták a táskámat, benne a család összes pénzével (sajnos valamiért éppen nálam volt) és a számítógépemmel, amin pótolhatatlan adataim, anyagaim voltak.

Ezzel gyakorlatilag padlóra küldtek! A „terrorizmus”-eljárás miatt hat év után ez az első szabad nyaram, hogy nyaralni mehetnék a családommal. Most miből? Egy hónap múlva nyakunkon az iskolakezdés mind a három gyereknél. Most miből? Jóformán a napi kiadásokra alig maradt.

Hírdetés

Ez felfoghatatlan, betelt a pohár! Így nem lehet élni ebben az országban, ennek véget kell vetni.

Nem tudom, most mi lesz, de forr bennem az indulat és a keserűség.

Első felindultságunkban a feleségemmel mindketten azt kérdeztük, hogy „miért pont mi”, nem jutott még ki nekünk eléggé a megpróbáltatásokból? Úgy látszik, nem.
Ha valakinek valami ötlete van az üggyel kapcsolatban, várom.

Ha valaki segíteni tud, azt megköszönöm, a műsorom címén találhatóak a támogatási lehetőségek. Minden jól jön.

A laptop számítógépem típusa: HP Pavilion G6-1107sh volt, ha valaki találkozik eladó ilyennel valahol, gondoljon rá, hogy esetleg tőlem lopták el.
Kérem, mindenki terjessze ezt a hírt, köszönöm.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »