Bekapcsolva maradt mikrofon: a meglőtt, sokkolt Trump a cipője aggódott

Bekapcsolva maradt mikrofon: a meglőtt, sokkolt Trump a cipője aggódott

Előkerült egy új videó a Donald Trump elleni szombati merényletről, aminek a különlegessége a hangsáv: pár percig ugyanis bekapcsolva maradt a mikrofon, amibe az exelnök a kampánybeszédét mondta, amikor meglőtték. Így lehet hallani, miről beszél az őt védő titkosszolgálati ügynökökkel közvetlenül a lövések után – írja a Telex.

Trump a lövések után a füléhez kap, majd reflexből lebukik a pulpitus mögé, aminél a beszédet tartotta. Ezzel párhuzamosan a Secret Service ügynökei felrohannak a színpadra, hogy a testükkel takarják az esetleges további lövések elől. Egy ideig csak értelmezhetetlen beszédfoszlányok és kiáltások hallatszanak, az ügynökök azt kiabálják, hogy le a földre, illetve valaki azt mondja, a lépcső készen áll – valószínűleg arra utalva, hogy szabad az út a színpadról lefelé.

Hírdetés

Amikor kiderül, hogy a merénylőt lelőtték, az egyik ügynök szól Trumpnak, hogy indulni kéne, és innentől érthetők az exelnök szavai is. Trump, érezhetően sokkhatás alatt, folyamatosan a cipőjéről beszél, háromszor is elismétli, hogy „hadd vegyem fel a cipőmet”, miközben az ügynökök próbálják megnyugtatni. A hangsáv ezután megszakad, és azt már csak szájról lehet leolvasni, hogy Trump a hallgatóságához fordulva az égnek emeli az öklét, és azt kiabálja nekik, „fight!”, azaz harcoljunk. A közönség erre hangos USA! USA! kórussal reagál, miközben az exelnököt az ügynökök lekísérik a színpadról.

 

Korábban írtuk: Merénylet Trump ellen: a volt elnök a fülén sebesült meg, az elkövető és egy résztvevő meghalt 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »