Bejött a merész tipp

Bejött a merész tipp

Saját maga is merész tippnek nevezte az olaszok győzelmét és az angolok ezüstérmét jósoló mailjét Károly Gyula. A labdarúgó-Eb kapcsán indított tippversenyünk egyetlen „telitalálatosa” a megérzésére hallgatott.

„Az angoloknak szurkolok, az olaszokat pedig a torna sötét lovának éreztem. Az első meccs előtt nem tudtam, mire lehet tőlük számítani, de utána már láttam, hogy képesek lehetnek megnyerni az Eb-t” – mondta lapunknak csallóközaranyosi tippelőnk, aki fogadóirodában is megtette az olaszok végső sikerét, így a tét 12-szeresét zsebelte be.

Hírdetés

„Az angolok veresége miatt szomorú voltam, de az olaszok megérdemelten nyertek, fiatalos, lendületes focit játszottak” – tette hozzá a 25 éves, tanár végzettségű játékosunk, aki CNC gépkezelőként dolgozik, de épp munkahelyváltásra készül.

Ő maga nagy Liverpool-drukker, a magyar–angol vb-selejtezőre mindenképp szeretne eljutni, már csak azért is, mert az Eb alatt nem volt szerencséje a Puskás Arénában szorítani a magyar válogatottért. „Mindenkit megleptek a szereplésükkel, a 0/1 pont lett volna a realitás. Ehhez képest mindhárom meccsükön emberfelettit nyújtottak. Különösen a németek elleni meccs volt számomra felejthetetlen – mondta Károly Gyula, aki a szlovákok szereplését is készséggel véleményezte. – Az első meccsük után biztos voltam benne, hogy a harmadik helyen továbbjutnak, de kikaptak a svédektől. A győzelmi kényszerben levő spanyolok ellen már eleve nagyon kis esélyük volt. De az Eb így is megmutatta, hogy a kisebb csapatokat sem szabad leírni, Svájc és Dánia is kiválóan szerepelt.”
 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »