Bejelentették a Fradi új mezszállítóját

Bejelentették a Fradi új mezszállítóját

Kubatov Gábor klubelnök szerint az utóbbi időszak legszebb ferencvárosi meze a mostani.

A 2024-2025-ös szezontól a Ferencvárosi Torna Club összes csapata és sportolója a Macron sportruházatait viseli – jelentette be hivatalos honlapján a klub.

Kubatov Gábor klubelnök közölte: az olasz sportszergyártóval kötött szerződés azért is fontos számukra, mert ismét egy olyan partnerrel lépnek szövetségre, amely márka garantálja a magas minőséget. Az FTC elnöke reméli, hogy az együttműködésnek köszönhetően nagy sikereket érnek majd el mind hazai, mind nemzetközi szinten.

„Meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze a mostani”

Hírdetés

– jegyezte meg.

A klub új csapatruházata teljesen egyedi lesz az FTC történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyeket úgy alkottak meg, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék.

„A magyar labdarúgás legnagyobb múltú klubja csatlakozik a Macron családhoz, és nagy örömmel vágunk neki ennek az új kalandnak ezzel a hosszú távú partnerséggel” – nyilatkozta a cég vezérigazgatója.

„Elég egy pillantást vetni a Ferencváros trófeáira, hogy megértsük a klub versenyszellemét, és ez nagyszerű ösztönzés lesz számunkra, hogy olyan felszereléseket készítsünk, amelyek kifejezik a zöld sasok identitását, és a játékosokat, valamint a legszenvedélyesebb szurkolókat is büszkévé tegyék” – tette hozzá Gianluca Pavanello.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »