Beismerő vallomás – így történt a nyíregyházi kettős gyilkosság – fotók

Beismerő vallomás – így történt a nyíregyházi kettős gyilkosság – fotók

Hétfőn érkezett a hír, hogy két embert megöltek Nyíregyházán. A rendőrség elfogott egy 42 éves férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az Infostart is megírta, hogy kettős gyilkosság történt hétfőn Nyíregyházán. A nyomozás adatai szerint H. Miklós nyíregyházi lakos augusztus 26-án 15 óra 30 perc körül az Orosi városrész lakóövezetében személygépkocsival megjelent egy családi ház előtt, majd az engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával célzott lövéseket adott le az udvaron tartózkodó haragosa, egy 41 éves nyíregyházi férfire, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

Hírdetés

A lövések hallatára a szemben lévő ingatlanból kiszaladt az utcára a sértett 65 éves édesapja is, akire a gyanúsított rövid szóváltást követően – halálos sérülést okozva – szintén rálőtt.

A rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt Nyíregyháza külterületén, és lefoglalták az elkövetéshez használt fegyvert. A 42 éves nyíregyházi férfit a főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – közölte kedden a rendőrség.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »