„Behódoltok vagy megerőszakollak titeket” – üvöltötte a betolakodó két rendőrnőnek – s nem szólt a hatlövetű!

Mindössze három hónap letöltendő börtönbüntetésre és kártérítés megfizetésére ítélték azt az idegen betolakodót Svédországban, aki két rendőrnőt azzal fenyegetett meg, hogy ha nem hódolnak be az iszlámnak, akkor megerőszakolja őket.

Az incidensben érintett Fadi Daoud nevű migráns már 21 esetben került összetűzésbe a hatóságokkal, többek között bántalmazás és kábítószerrel való visszaélés miatt. A 34 éves bevándorló épp egy erkélyre próbált bemászni, amikor a két rendőrnő járőrözés közben tetten érte. Miután őrizetbe vették, a migráns csillapíthatatlan dührohamot kapott, többek között azt üvöltözte nekik, hogy ti rohadt ku888ák, disznók fattyai! Ha nem hódoltok be az iszlámnak, majd meglátjátok, hogyan erőszakollak meg titeket!

Hírdetés

Annak ellenére, hogy a rendőrségi jelentésből az is kiderült, hogy a két rendőrnek még a családját is halálosan megfenyegette Daoud, a bíróságon mindössze három hónap letöltendőt szabtak ki rá, továbbá kártérítés megfizetésére kötelezték, ami majd a két rendőrnőt illeti.

A svéd sajtó becslése szerint mintegy 150 dzsihadista élhet Svédországban, akik bizonyítottan az Iszlám Állam kötelékéből tértek haza.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »