Behívták a német válogatottba, azt hitte, vicc

Behívták a német válogatottba, azt hitte, vicc

Életében először kapott lehetőséget a német labdarúgó-válogatottban Serge Gnabry, San Marino ellen három gólt rúgott.

A Werder Bremen alig 21 esztendős támadója még mindig nem fogta fel, hogy szóhoz jutott a német labdarúgó-válogatottban a San Marino elleni, hétvégi vb-selejtezőn. Végül mégis pályára küldte Joachim Löw szövetségi kapitány, a debütálás alkalmával pedig egyik gólt rúgta a másik után az itáliai miniállam ellen.

Hírdetés

Az Arsenal csapatát idén nyáron elhagyó Serge Gnabry karrierje során először kapott meghívót a német nemzeti tizenegybe. Az RND rádiócsatornának adott nyilatkozatában – amint erről a BBC beszámol – lerántja róla a leplet: behívásakor azt hitte, valakik tréfát űznek vele.

„Az edző felhívott telefonon, és komolyan azt hittem, hogy ez valami vicc lehet. Sok ilyen kamu hívásról hallunk, teljesen azt gondoltam, én vagyok a következő áldozat” – idézte fel a Bundesliga és a Nationalelf legújabb csillaga. Márpedig Joachim Löw volt a telefon másik végén, így Gnabry csatlakozhatott a felnőtt csapat keretéhez.

A német csapat San Marino ellen egyébként 8-0-ra győzött, és Gnabry lett az első játékos 40 esztendő után, aki első válogatott mérkőzésén mesterhármast ér el. Gnabry az idei Bundesliga-szezonban kilenc bajnokin jutott szóhoz, ezeken négyszer köszönt be.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »