Befejezték a nyomozást a szegedi vadasparkban tanítványát felrúgó karateedző ügyében

Befejezték a nyomozást a szegedi vadasparkban tanítványát felrúgó karateedző ügyében

Agócs Tibor volt az a karateedző aki úgy felrúgott egy 8 éves kisgyereket a szolnoki kalandparkban, hogy a fiú megpördült és a fejére esett. Mindezt a kalandpark kamerája is rögzítette, ők voltak azok, akik feljelentést is tettek az eset miatt, és nyilvánosságra hozták a videót.

Hírdetés

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és július 29-én kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki Agócs Tibor 56 éves nagykátai lakost, akit később súlyos testi sértés kísérletével is meggyanúsítottak.

Agócs Tibor a cselekmény elkövetését beismerte.

Azt, hogy a gyanúsított a vádemelési javaslattal érintett bűncselekményeken kívül további sértettek sérelmére követett-e el bűncselekményt, a rendőrség külön nyomozásban vizsgálja – közölte a Szolnoki Járási Ügyészség.

Korában a sajtóban megjelentek hírek arról, hogy Agócs Tibor lelkileg és testileg is bántalmazta volt barátnőjét, illetve több volt tanítványa is bántalmazásról számolt be. Ezeket a vádakat Agócs tagadta.

A karateedző az eset kirobbanása után lemondott pozícióiról, és írásban bocsánatot is kért, később azonban törölte az erről szóló posztokat. A férfi ellen a Magyar Karate Szakszövetség is eljárást indított, és eltiltotta minden oktatási tevékenységtől.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »