Beépíthetik a Barba Negra helyét a Rákóczi hídnál

Beépíthetik a Barba Negra helyét a Rákóczi hídnál

Iroda- és parkolóház magasodhat majd a budai hídfőnél, ahova évekkel ezelőtt a Zöld Pardon költözött a Margit hídi helyszínük bezárása után, majd ott nyílt meg a Barba Negra szórakozóhely.

Iroda- és parkolóház épülhet a Rákóczi híd budai hídfőjénél, ahol most a Barba Negra nevű szabadtéri szórakozóhely található. A Pest Megyei Kormányhivatal a közelmúltban indította meg az építtető Budai Zöldsarok Kft. kérelmére a beruházásra vonatkozó környezetvédelmi hatósági eljárást, ehhez kapcsolódóan készült el az előzetes vizsgálati dokumentáció is, amiben részletesen írnak a projektről – írta meg az Építészfórum.

Hírdetés

A terveket az A4 studio jegyzi, ezeken a megvalósulásig kismérékű változások még lehetnek.

A XI. kerületi Pázmány Péter sétánynak a Rákóczi híd budai hídfője melletti, nagyjából 6820 négyzetméternyi területén létesül egy „irodaház jellegű” épület, mögötte, a hídlehajtó kanyarulatában pedig épül egy parkolóház.

A Neumann János utca 2. alatti helyszínről a Barba Negra a beruházás megvalósulásával elköltözik. Egyelőre annyit tudni, hogy erre valamikor idén sor kerül, és egy egész évben üzemelő helyet fognak nyitni. A szórakozóhely közleményében leszögezte, hogy addig is zavartalanul nyitva tartanak ezen a helyen.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »