Becsület Napja megemlékezés 2018 – Fontos információk

A Becsület Napja megemlékezés február 10-én (szombaton) Budapesten kerül megrendezésre. A pontos helyszínt és időpontot február 9-én (pénteken) délután hozzuk nyilvánosságra a festungbp.blogspot.hu oldalon!

A megemlékezés kegyeleti jellegére való tekintettel kérjük, hogy lehetőleg mindenki sötét ruházatban érkezzen. Tiltott önkényuralmi jelképek (horogkereszt, nyilaskereszt, SS Totenkopf, SS rúnák) viselése nem megengedett! A rendezők, ha ilyet tapasztalnak, el fogják takartatni, amennyiben pedig ellenállásba ütköznek, abban az esetben az illetőt el fogják távolítani a rendezvény területéről!

Azok a szervezetek, akik a megemlékezés során szeretnének koszorút elhelyezni, azok ebbéli szándékukat a doh20180210@gmail.com E-mail címen jelezhetik február 8-án (csütörtökön) 22:00 óráig. Hangsúlyozottan kérjük, hogy csak ténylegesen aktív és létező (!!!) szervezetek jelentkezzenek! Mindenki más a megemlékezés végeztével elhelyezheti koszorúját, mécsesét.

Hírdetés

Kérünk minden szervezetet, hogy csak maximum 2 méter széles molinót hozzon magával! Máskülönben nem tudjuk garantálni, hogy az látható helyre tud felsorakozni…

A rendezvényen politikai pártok zászlóit használni tilos!

Február 9-én (pénteken) ’Ballada est és Bajtársi találkozó’ kerül megrendezésre a Kanguru Klubban. Cím: 1037-Budapest, Bécsi út 310. Kapunyitás 19:00 órakor.

festungbp.blogspot.hu


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »