Becsület Napja 2015 – Idén is megemlékezünk a hősökre!

Bár a hatalom és az antifák most sem segítik a hazafiak dolgát, ez nem háríthatja el a méltó megemlékezéstől a nemzeti szervezeteket. Az antifák most is szánalmas produkcióval rukkoltak elő…

Antifasiszta “tüntetés” volt szombat este a Keleti pályaudvarnál, melyen megmutatta erejét és szellemi nívóját egyaránt a maroknyi, részben Magyarországon élő, részben importált antifa söpredék. – írja a Deres.tv. Hozzátesszük, hogy a maroknyi, alig 50 fővel kiállított söpredéknél többre nem is számítunk most szombaton sem.

Tájékoztatás a Becsület Napjával kapcsolatban – a megemlékezés Facebook oldalának hivatalos közleménye

Az “Összefogás” által szervezett 2015 évi Becsület Napja rendezvénysorozat a tegnapi nap kezdetét vette. Túl vagyunk egy fantasztikus előadáson és egy sikeres teljesítménytúrán is. A túrán elindult valamennyi bajtársnak, túrázó barátunknak ezúton is gratulálunk, hogy nekivágtak az embert próbáló útnak, amin nagyapáink is elindultak.

Az idei évben a hatalom bitorlói minden megtettek, hogy ellehetetlenítsék szervezőink munkáját, hogy ezáltal megakadályozzák a megemlékezést az őseinkről, hőseinkről. A jogot és az igazságot lábbal tiporják! Megemlékezésünket, mely a tisztességes magyarság lelki megnyilvánul, két kézzel fojtogatják, de erősebbek vagyunk náluk!

Bajtársaink, barátaink!

február 14-én a Kitörés hadművelet 70. évfordulóján a Becsület Napja megemlékezésünket méltóságteljesen megtartjuk Budapesten!

A hatalom, s csahos kutyái pedig meg fogják ismerni a magyarok Istenének haragját, ha a sötétség fátylát terítenék az izzó parázsra, mely a megemlékezésünket szimbolizálja! Ha a láng fellobban, a fény diadalt arat!

Bajtársak!

február 14-én 13:00 órakor találkozunk Budapesten! A pontos helyszínt csütörtök este közöljük a hazafias hírportálokon! A gyász jeléül, lehetőleg fekete ruhába gyertek.

Az összefogás szervezetein kívül azon szervezetek, akik koszorúzni kívánnak, kérjük, jelezzék e szándékukat a [email protected] email címen.

A megemlékezés 14:00 órakor kezdődik és legkésőbb 15:00 órakor vége lesz. A megemlékezés után a rendezvénysorozat még nem ért véget! A résztvevőket egy kultúrestre invitáljuk.

A kultúrest a hősök emlékére szentelt istentisztelettel kezdődik, majd Retkes Tamás történész “Különleges alakulatok Budapest védelmében” című előadásával folytatódik. Az előadás alatt korabeli felvételek lesznek láthatóak a budapesti harcokról. Az előadás után filmvetítés következik.

Hírdetés

19:00 órától kezdődik a Nemzeti Hang nevű zenekar koncertje, amit további hét magyar és külföldi hazafias zenekar előadása követ. A programok alatt megtekinthető lesz egy korabeli kiállítás is.

A komoly költségekre tekintettel kérjük a résztvevőket, hogy jelenlétükkel támogassák munkánkat!

Rendszabályok az ünnepségen résztvevők számára

– Az ünnepség során minden résztvevőtől elvárjuk az ünnep szellemiségéhez méltó viselkedést!

– A szertartás területére nem léphetnek be, illetve eltávolításra kerülnek: ittas személyek, az ellen oldal hívei, a média hívatlan képviselői, valamint mindazok, akik a rendezők, rendészek utasításainak nem tesznek eleget, vagy viselkedésük provokációs szándékra utal. Ezek kivédésére a rendészek bárkit személyazonosságának igazolására, valamint ruházatuk, csomagjaik átvizsgálására szólíthatnak fel!

– A rendezvényen az árpádsávos és háromszínű nemzeti zászlókon kívül csak a meghívott szervezetek jelképei, zászlai szerepelhetnek. Más szervezetek tagjai saját egyenruhájukat viselhetik, szervezetük zászlaját előzetes egyeztetés után használhatják. Minden egyéb jelkép, transzparens, stb. használata tilos!

– Felhívjuk a figyelmet a tiltott jelképek, közbiztonságra különösen veszélyes eszközök kerülésére!

– A szertartás során dohányozni tilos!

– A rendezők, rendészek utasításainak végrehajtása mindenki számára kötelező! A rendészek karszalaggal lesznek megkülönböztetve.

– A szertartás során kizárólag az engedéllyel rendelkezők fényképezhetnek!

– Személyi iratait mindenki hozza magával!

– Esetleges rendőri intézkedés során kérjük az együttműködő magatartást! Kerüljük a felesleges beszólogatást, akadékoskodást! Ezt kiemelt provokációs kockázati pontként kezeljük!

– A médiának az arra kijelölt személyeken kívül senki nem nyilatkozhat, sem a rendezvény előtt, alatt vagy utána.

Kérünk minden bajtársat,barátot,megemlékezőt, hogy ezt a bejegyzést legyen szíves megosztani!

Becsület Napja szervezőcsapata

 (Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »