BÉCSI VIDEÓ – KÖVETKEZŐ FELVONÁS

Miután alaposan ráégett Lázár bécsi videója a hülye ellenzékre meg a még annál is hülyébb sajtójukra, a HVG úgy gondolta, fut még egy kört, és kiküldte csinovnyikjait Bécsbe, forgassanak már egy filmet arról, hogy minden ok arrafelé, a migránsokkal nincsen semmi baj, nincsenek is no-go zónák (tudjuk!), és az ottani magyarok a legmegelégedettebb lények ezen a földön, hiszen Bécsben élnek, a béke, a rend, a tisztaság városában, ahol a bárányok és a tigrisek egymás mellé heveredve legelésznek.

Kiment hát a HVG, és csinált filmet, megnézhetik itt:

http://hvg.hu/elet/20180308_becs_lazar_janos_favoriten_bevandorlok_magyarok_becsben

A filmecskében egyszer csak feltűnik egy nagy dagadt ember, piros dzsekiben. Ő nem más, mint Ogli G, egykori nevén Oglizán András, török felmenőkkel bíró rapper, aki egyebek mellett elmondja a HVG-nek, hogy ő bizony minden embert szeret, és szerinte tőle jobban félnek ott Bécsben az emberek, mint a migránsoktól.

Hírdetés

Nos, ebben lehet valami. De haladjunk sorjában.

Erről az Ogli komáról egykoron hírt adott a 444 is, szóval ő nagyon híres ember kell legyen, megírták róla, hogy „Ogli G kiment Osztrákba, most ott zenél”, ami esetünkben annyit tesz, hogy ez a fantasztikus tehetségű zenész-zseni, ez a Mick Jagger csinált egyszer egy számot Ez a város címmel arról, hogy Budapest milyen szép, aztán kiment Bécsbe, és ott elénekelte ezt a számot Diese Stadt címmel, és arról szól, hogy Bécs milyen szép. (Javasolnánk még a This City című művet Londonról, továbbá az Acesta este orașul című művet Ploiestiről.)

Szóval megtalálta a HVG az illetékest, Ogli G-t.

Nagyon szimpatikus fiú.

Azt kell még tudni róla, hogy negyven évesen tette le az érettségit, ami szép dolog, ráadásul addig nem nagyon volt rá ideje, ugyanis a wikipédia beszámolója szerint „egy bűnszervezet tagjaként a Népstadion buszállomáson kényszerített ki védelmi pénzeket a főként Erdélybe közlekedő buszokat üzemeltető vállalkozóktól, 2001. január 15-én zsarolásért és testi sértésért előzetes letartóztatásba helyezték. 27 hónapot töltött a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai fogházában.”

Na, ez a helyes srác nem fél Bécsben a migránsoktól a HVG-ben. Most már minden tiszta.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »