Bécsi videó és Hódmezővásárhely: lesz mire magyarázatot adnia Lázárnak

Bécsi videó és Hódmezővásárhely: lesz mire magyarázatot adnia Lázárnak

Cikkünk folyamatosan frissül!

Megkezdődött Lázár János és Kovács Zoltán szokásos csütörtöki sajtótájékoztatója, az eseményen rendszerint újságírók is kérdezhetnek a Miniszterelnökséget vezető minisztertől.

Hírdetés

Ezúttal várhatóan szó lesz

Lázár kedden közzétett, nagy visszhangot kiváltó videójáról, amelyben egyebek között arról beszél, hogy a bevándorlók miatt élhetetlen az osztrák főváros, és nem szabad engedni, hogy Budapest is ilyenné váljon. A videót végül a Facebook eltávolította a közösségi oldalról, de aztán visszakerült.Arról, hogy Márki-Zay Péter szerint nemcsak a feltárt, mintegy 4 milliárdos adósság terheli a Hódmezővásárhelyt, hanem egy – részletesen még nem ismertetett – hiteltartozás is.az ENSZ emberi jogi főbiztosa, Zeid Raad al-Husszein közléséről, melyben megerősítette, hogy rasszistának és idegengyűlölőnek tartja Orbán Viktort;az ENSZ migrációs csomagjáról;és arról, hogy Orbán Viktor szerdán bejelentette: tízezer forintos Erzsébet-utalványt küldenek a nyugdíjasoknak és 12 ezres téli rezsicsökkentésről döntöttek.

http://mno.hu/

A miniszterelnök gazdasági évadnyitót tartott – kezdte meg a sajtótájékoztatót Lázár János. Mint mondta, a következő években 4 százalékos gazdasági növekedés elérése a cél, és a miniszterelnök jelezte, hogy a költségvetést nem befolyásolhatja a választás ténye. A miniszter szerint a 4 százalékos gazdasági bővülés a folyamatos nyugdíjemelés és nyudíjprémium lehetőségét is meg fogja alapozni. Azt mondta, hogy modern falu program is indulni fog.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »