Bebizonyosodott: Márki-Zay Péternél nincs aljasabb politikus

Bebizonyosodott: Márki-Zay Péternél nincs aljasabb politikus

Elérte: a hódmezővásárhelyi műkedvelő polgármester kétségtelenül a legaljasabb politikával foglalkozó ember Magyarországon.

Márki-Zay Péter állítása szerint katolikus ember. Hivalkodik a vallással. Polgármesterként szentleckét olvas fel a szentmisén. Nem, nem viszi be a templomba a politikát, egyszerűen csak kampány célokra használja fel az alkalmat. Okos…

Amit azonban most tett, az mindennek az alja. Történt, hogy „Mi várható Vásárhelyen? Kutatást végeztünk” címmel posztolt ez az elvetemült a Facebook oldalán, vagyis egy felmérés eredményét tette közzé, majd elemezte azt. 

Lépjünk azon túl egy könnyed mozdulattal, hogy MZP fényezi magát. „Becsületes, tisztességes, emberséges” – osztja meg önnön magáról. Maradjunk annyiban, hogy mindhárom állításon külön-külön lehetne röhögni fél órát a vásárhelyiek elszabadult hajóágyúja kapcsán. 

Természetesen Grezsa Istvánnal, a riválisával kapcsolatban is gyűjtötték a jelzőket. Kapott például olyat, amit MZP nem: „tesz/tett a városért”. Azért ezen is érdemes lenne elgondolkodnia  politikai műkedvelő Márki-Zaynak, hogy róla miért nem állítják ezt a helyiek. A vásárhelyiek is látják, hogy a világutazó nem foglalkozik a városával. És aztán MZP és aljas bandája bedobja a követ a tóba, amikort azt írja Grezsa Istvánnal kapcsolatban: „apjának ügynökmúltja elvétve kerül elő, közismert és mindenki által szeretett tanár volt”. 

Értik ezt a mocskot? Azt kérdezgették az emberektől, hogy Grezsa István édesapja ügynök volt-e, a válasz azonban az volt, hogy köztiszteletben álló tanár volt, de Márki-Zayék aljas módon elkezdik nyomatni az alantas állításukat. Vagyis simán vádolja, mocskolja Grezsa Ferenc, Magyar Örökség díjas irodalomtörténészt, a Bethlen Gábor Gimnázium egykor igazgatóját, aki amúgy több alkalommal is átesett átvilágításon és sosem tártak fel a múltjában ügynöki tevékenységet. 

És a helyzet az, hogy ez még mind semmi, mert Márki-Zay ennél is tud mélyebre menni. Azt írja a szennyében, Grezsa Istvánnal kapcsolatban a „legrosszabb akció” bekezdésben a „házasságon kívüli negyedik gyermeke” állítás is megjelent. Agyam eldobom! Ennél mocskosabb, aljasabb dolog nincs! Pletykát behozni a kampányba, ráadásul ilyet, ez tényleg a legalja és még mindig nincs vége!

Hírdetés

Márki-Zay, ez az aljas tróger újabb bejegyzéssel jelentkezett a Facebookon, amiben ezt írta:  „István a leghatározottabban cáfolta, hogy házasságon kívüli gyermeke lenne, amit én elfogadtam és mindenkit arra kérek, hogy ezt az alaptalan pletykát ne terjesszék.”

Álszent és aljas. És ez az ember beszél a szeretet hatalmáról. 

Ő maga terjeszti a pletykát. Ő az, aki gyalázza Grezsa Istvánt, aki hallgat. Így: 

(Idézet a Bibilából, amit saját állítása szerint MZP is ismer. Lehet, hogy ez a rész kimaradt…)

És még valami: a poltikai szerencselovag Márki-Zay írt arról is, hogy mit gondol az ügynökökkel kapcsolatban – erről később, jó lesz. 

Kecskés István – https://ezatuti.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »