Be kéne fejezni! – üzenet a tüntetőknek…

Be kéne fejezni! – üzenet a tüntetőknek…

Tüntető Honfitársaim!

Nem vonva kétségbe, miszerint a tüntetés a demokrácia egyik alapvető joga, mégis azt mondom, be kéne fejezni ezt a parttalan és ostoba tiltakozást. Hiszen amit Önök tesznek, az nem előre visz, az nem old meg semmit, viszont annál többet árt. Árt a pedagógustársadalom megítélésének, árt a gyermekeknek, a gyermeki léleknek, mert a gyermek békében és boldogságban kéne, hogy éljen, mindenféle külső atrocitástól mentesen. Önök pedig, mint pedagógusok, állandó feszültséget generálnak az oktatási intézményekben, az ellenkezést és a gyűlöletet szítják, ami egy életre kihat az Önökre bízott gyermekek gondolkodását, lelkét, érzelmi beállítottságát illetően. Visszataszító dolog még egy családon belül is, ha a szülők a gyermekek előtt veszekednek, vagy, ha a gyermeknek át kell élnie, hogy az egyik szülő elhagyja, elveszi tőle a családját, mert önös érdekét a gyermek rovására mindenek fölé helyezi. Önök nagyban ugyanezt teszik. Önök, akik sztrájkolnak, akik a békét és a biztonságérzetet, a szeretet helyett a gyűlölködést tanítják.  Mert a példamutatással nevelünk leginkább. A gyermeknek nem azt mutatják, hogy rendnek kell lenni, hogy a rendet meg kell becsülni, hogy vannak határok, amelyeket tiszteletben kell tartani és van lehetőség a gyűlölködés helyett a megbeszélésre, a tárgyalóasztalnál történő megegyezésre… Nem! Önök a háborúságra, a tiszteletlenségre, a gyűlöletre, a követelőzésre tanítanak, ami később keserű gyümölcsöt hoz a gyermekek életében, későbbi környezetükben, ami kihat majd ország életére is.  

Miért is tüntetnek Önök?

Az oktatási rendszer milyensége miatt. Önöknek felajánlotta a tárca vezetője a megegyezésre szolgáló tárgyalás, de Önök nagyképűen elutasították azt, mondván: nem kompetens a tárgyalópartner. Ez önmagában is nevetséges, mint az is, hogy Önök a meghívott iskolaigazgatókat is megalázták azzal a hazug állításukkal, miszerint ezek az iskolaigazgatók mind egy szálig a kormány emberei, és mint ilyenek nem számítanak. Önök betegesen azt gondolják, hogy csak az Önök ostoba és erkölcstelen megmozdulása az igaz, a követendő a megváltó és a jó megmozdulás, amely egyedül szolgálja a tanügyet, a gyermekek érdekeit – ami persze nem szerepel az Önök politikai ámokfutásának érvei és indokai között, hiszen Önök a gyermekek ellen,s a gyermeki lélek ellen viselnek harcot. Ez pedig nem csak keresztényi szemmel, de büntetőjogilag is „értékelhető” magaratás. Önök az a bibliai kategória, amely jobb volna, ha követ kötne a nyakára és a vízbe ugrana… mert gyermekeket botránkoztat meg és hivatásával szöges ellentétben tevékenykedik.

Ez szociálliberális politika csupán…

Hírdetés

Önök egy politikai szervezetté alacsonyodtak, s tüntetéseiken a hazaárulás legautentikusabb figurái tűnnek fel, azok a bukott, offshorozó, értékromboló és hazaáruló percemberkék, akik ma is azt gondolják, amit Önök… Betegesnek mondtam Önöket fentebb, de ez nem betegség. Megfontolt és aljas magatartás, amelyre nincs bocsánat. Hiszen, akik nem akarják látni ennek az országnak és kormányának erőfeszítéseit, akik nem értékelik eredményeinket, amelyek a magyar állampolgárok közös érdeme, s akik a tárgyalás helyett a társadalmi viszályt, a zavarkeltést tartják „megoldásnak”, azok lélektelen és ostoba, az ellenzéki politikát elvtelenül kiszolgáló senkik. Nem pedagógusok, de embernek is nehezen nevezhetők, mert a gyermekek ellen tesznek, a jövő lehetőségeit, az ország rendjét kockáztatják. Önök egyszerű politikai bűnözők, akiknek nincs helyük az iskolákban, mert Önök politikai pedofilok, akiket büntetni kell!

Önök nem a zeneoktatás visszaállításáért küzdenek, Önök nem a humán- és reálosztályok visszaállítását óhajtják, Önök nem a műveltséget szolgáló iskola mellett állnak ki, hanem egy megfoghatatlan politikai ellenkezést támogatnak, ami káros és vészterhes.

A fentiek okán, mint magyar állampolgár javaslom Önöknek, fejezzék be! Gyermekeink békében szeretnének élni, tisztességes tanárokat kívánnak maguknak, akárcsak mi szülők, s nem szeretnénk, ha a politika mocska, az Önök politikájának a véres, liberális és vörös mocska beszennyezné e gyermekek lelkét, a nemzet jövőjének lehetőségeit, országunk és népünk fejlődésének és jólétének reményteli időszakát. Körülöttünk – kormányunknak köszönhetően csak körülöttünk – háború folyik, s Önök ebben a háborús helyzetben az országon belül is háborút akarnak, gerjesztik az ellenségeskedés méreggel átitatott hangulatát. Ez pedig nemzetellenes bűn, amelyet előbb vagy utóbb, de meg kell bűnhődniük. Önök egy ostoba és aljas, lélektelen és lélektelen kisebbség, akiket szégyell a pedagógustársadalom és a társadalom nagyobbik része.

S bár nem remélem, hogy megértik kérésemet, de mind az Önök, mind pedig a magyar társadalom érdekében kérem, fejezzék be! Hagyjanak fel ezzel a balga és erkölcsileg nem minősíthető viselkedéssel. Üljenek le tárgyalni… mert higgyék el… ha az iskolában nincs rend, akkor sehol sincs rend. S a rendbontást ma Önök generálják. Rendet pedig nekünk kell csinálni! Mi pedig rendet csinálunk! Mert ha egy iskolában egy renitens osztály van, akkor azt a renitens osztályt el kell távolítani a békés többség közösségéből…  Nos, ezért kérem Önöket: Fejezzék be!

Stoffán György

The post Be kéne fejezni! – üzenet a tüntetőknek… appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »