Be akar kerülni a világ legjobb egyetemére? Nincs agya? Így kell

Közfelháborodást okozott az Egyesült Államokban, hogy az ország egyik legnevesebb felsőoktatási intézménye, a Stanford Egyetem a napokban felvett diákjai közé egy fekete muszlim diákot. A felháborodás oka természetesen nem Ziad Ahmed bőrszíne vagy vallása, hanem az, hogy a felvételi lapra mindössze ennyit írt: #BlackLivesMatter, azaz „A fekete életek számítanak”.

Magyar Menedék - Soros

Ami, azok kedvéért, akik szatyorban élnek, egy közveszélyes, rasszista fekete szupremácista szervezet, mely rendszeresen fegyveres zavargásokat szervez Amerika-szerte az „elnyomó fehérek” ellen, a vadliberális degeneráltak legnagyobb gyönyörűségére.

Hírdetés

A Stanford a világ egyik legismertebb és legnívósabb egyeteme, ahová minden húsz jelentkezőből csak egyet fogadnak el. Az egyetem saját weboldalán büszkén hirdeti, hogy az egész világból „csak a legfényesebb elméket” engedik falaik közé.

A Mic magazinnak adott nyilatkozata alapján a döntésen maga Ziad Ahmed is meglepődött, nem várta volna még azt sem, hogy visszaírnak neki, nemhogy még fel is vegyék. „Jó érzés, hogy a kérlelhetetlen aktivizmusom nem hátrányként, hanem erősségként fogták fel”, mondotta.

Kérdés persze, hogy az erőszakos randalírozásra szakosodott, demagóg, bigott fajgyűlölő szervezet nyilvánvalóan nem túl fényes elméjű aktivistája hogyan fog teljesíteni az Egyesült Államok legmagasabb színvonalú magánegyetemén.

pt


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »