Bayer Zsolt: Újabb hírek Svédisztánból

Bayer Zsolt: Újabb hírek Svédisztánból

Nem éppen örömhírek…

A malmöi gyerekek többsége bevándorló hátterű – kutatók arab iskolákat nyitnának.

Malmö város weboldalán közölték, hogy a város kétharmada – 5-19 éves korúak között- külföldön – többségében Irakban és Szíriában- született.
A város által megbízott kutató – aki különben menekülteket segítő aktivista (Refugees Welcome) – munkái bizonyítják, hogy a svéd már kisebbségben van a városban, ezért nem a svéd kell, hogy fő nyelv legyen az oktatásban, mely ha a bevándorlók „saját anyanyelvén” történne, jobb eredményeket érnének el. 

A szociáldemokrata Morgan Johansson 2020-ban tagadta, hogy Svédországban lakosságcsere történik. 

Hírdetés

Köveket dobáltak a rendőrökre – szabadon engedték őket.

11 bevándorló hátterű férfi erőszakos lázongást követett el karácsony szentestéje előtti napon Stockholm város külvárosi negyedében Rinkebyben. (Ez a városrész már a 80-as években is szinte csak bevándorló hátterű emberek foglalták el, illetve ide telepítették ki őket.

A városrész főterén többen Allahu Akbar kiáltással dobáltak köveket a rendőrők és a dán migráció ellenes aktivista-politikus Paludan felé. Több rendőr komolyan megsérült. Pakisztáni, török, kirgisztani, iraki, jordán tetteseket – 11 főt – fogtak el és hallgattak ki. Végül a biróság szabadon engedte őket.

Gratulálunk “Svéd”országnak!

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »