Bayer Zsolt: Tettesek és áldozatok

Bayer Zsolt: Tettesek és áldozatok

A Hír TV műsorvezetője szerint azok után, amit a magyar határon egy bevándorlónak át kell élnie, nem csoda, ha ezután könnyen fog radikalizálódni.

Lukácsi Katalin ex-KDNP-s politikus volt Kálmán Olga vendége a Hír TV Egyenesen című műsorában pénteken reggel. Lukácsival a műsorvezető az Együtt augusztus 20-ra tervezett tüntetéséről beszélgetett, ám az igazi érdekesség nem is ez, hanem amit a migrációval kapcsolatban mondott. Az Egyenesen műsorvezetője szerint ugyanis a magyar határon tapasztalható bánásmód is hozzásegítheti a menedékkérőket, hogy könnyebben fanatizálhatók legyenek. Kálmán Olga véleményét szó szerint közöljük, az ominózus jelenet 5:58-tól kezdődik.

„A jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet például az, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel, és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek, és bármilyen befogadótáborba, na, őket lehet majd azt gondolom elég könnyen radikalizálni.

Tehát, hogyha őbennük egy fanatikus, elmeháborodott, rossz szándékú vallási vezető fel akarja kelteni a gyűlöletet, hogy vannak rossz élményeid a keresztényekkel szemben, hogy bánt veled a keresztény Európa, hát ezeket az embereket lehet majd fanatizálni valamikor, ők lesznek majd azok a másod, harmad, akárhány generációs betelepültek.”(ATV, Mandiner)

Igen, hát persze… Tudjuk. A dzsihadista gyilkosok szerencsétlen áldozatok, a magyar határ áldozatai. Ha életükben nem látták a magyar határt, mert Angliában vagy Franciaországban vagy Belgiumban születtek (sajnos megszülettek!), akkor nyilván a brit, francia és belga fehér elnyomás áldozatai. A cigány gyilkosok és lincselők is áldozatok, a magyar kirekesztés áldozatai. A fekete gyilkosok is áldozatok, a fehér rasszizmus és természetesen Trump áldozatai.

Mindenki áldozat.

Hírdetés

Csak tettes nincs, felelős nincs soha. Már azok között, akik nem fehér, keresztény európaiak vagy amerikaiak. Ha keresztény fehér ember vagy, és éppen széttép egy száguldó, terrorista vezette furgon lökhárítója, széttép egy dzsihadista állat gépfegyverének lövedéke, széttép egy szemét arabra  szerelt bomba, akkor felelős és tettes vagy, a dzsihadista állat, a becstelen, gyáva arab gyilkos pedig áldozat. Ugyanis csak a white lives no matter.

De jó tudni: akik ezt a beteg világot képviselik, ezt terjesztik, áldozatok lesznek maguk is. Csak idő kérdése. Nem kell túl soká várni már…

Bayer Zsolt

Forrás: <![CDATA[]]>Bádog – Bayer Zsolt blogja<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »