Bayer Zsolt: Terror és majom

Egy majomnak nagyjából egy nap alatt meg lehet tanítani, hogy ha megnyomja a piros gombot, akkor kap egy banánt.

Európa számos nagyhatalmú vezetője sajnos nem rendelkezik egy majom szellemi képességeivel, bár kétségtelen tény, hogy Európa ezen nagyhatalmú vezetői szintén főemlősök.

Továbbá az is napnál világosabb, hogy az európai sajtó jelentős részének képviselői szintúgy nem rendelkeznek egy majom szellemi képességeivel, bár –ránézésre legalábbis- szintén főemlősök.

Ez most, a berlini terrortámadás kapcsán ismét bizonyítást nyert.

Nézzük előbb a Magyarországon telephellyel rendelkező liberális sajtó beszámolóit, a polkorrekt bullshitet: 

„A támadó elmenekült, de utóbb elfogták. Az első hírek szerint lengyel volt a támadó (…)”. 

„Thomas de Maiziere német belügyminiszter viszont keddre virradóra az ARD és az N24 televíziónak nyilatkozva nem zárta ki, hogy merénylet történt. <> – fogalmazott.” 

Ezek a HVG örökbecsű sorai. (Szeretném külön felhívni a figyelmet a lengyel elkövetőről szóló „első hírekre”, hiszen ez mutatja leginkább, hogy ezek az alakok nem rendelkeznek egy majom képességeivel. Mert ugye, ma, Európában, ha merénylet történik valahol, akkor egy majom is tudja már, hogy egy iszlamista gyilkost, arabot, afgánt vagy pakisztánit kell keresni. A polkorrekt sajtó viszont lengyelt is tud sejteni a háttérben, még ha csak rövid ideig is…)

A következő idézet még ezeknél is jobb, nem csoda, ezt a 444 írta, íme:

„A rendőrség szerint a sofőr jobbra-balra rángatta a kormányt, hogy minél több embert el tudjon gázolni. A rendőrség közleménye szerint a támadásban 12 ember halt meg, 48-an pedig megsérültek. Voltak, akiket a teherautó ütött el, másokat a bódék gerendái sebesítettek meg. A hatóságok egyelőre óvatosan fogalmaznak azzal kapcsolatban, hogy terrortámadás történt-e, de alapvetően abból indulnak ki, hogy nem balesetről van szó. Ugyanakkor az eset háttere egyelőre még tisztázatlan.

Az ügy kivizsgálását közben a szövetségi ügyészség vette át. Thomas de Maizière belügyminiszter pedig időt kért, amíg a hatóságok kiderítik, mi történt pontosan. Szerinte addig korai lenne terrortámadásról beszélni, de elismerte, hogy a legtöbb jel erre utal.”

Hírdetés

Csodálatos, nem? A sofőr jobbra-balra rángatja a kormányt, hogy minél több embert el tudjon ütni, de a hatóságok még óvatosan fogalmaznak azzal kapcsolatban, hogy vajon mi is történhetett valójában, a német belügyminiszter pedig ennél is sokkal óvatosabb, hiszen szerinte „korai lenne” terrortámadásról beszélni.

Hát persze. Hiszen még az is lehet, hogy egy elszabadult lengyel katolikus akarta megbüntetni a karácsonyt a fogyasztás fiesztájává változtató bűnösöket, vagy csak egy sok vodkát ivó lengyel okozott szörnyű balesetet, esetleg egy éppen kamionsofőri tanfolyamot végző derék pakisztáni (vagy afgán? Ma Európában már ezt sem lehet tudni!) menekült vesztette el uralmát a jármű fölött.

Ez még mind-mind lehet. Hiszen csak a majom tudja pontosan: Piros gom = banán, terror = iszlamista.

Merkel pedig hallgat. Mikor e sorokat írom, vagyis kedd délelőtt, a német kancellár néma. A világ már elítélte a merényletet, Trump már megszólalt, csak a német kancellár hallgat. És erre a hallgatásra meg is van minden oka.

Ugyanis ő a főbűnös mindabban, ami ma Európában és Európával történik. Minden egyes terrortámadásban meggyilkolt német (és más európai) ember halála ott szárad ennek a közveszélyes nőnek a lelkén.

Soha, egyetlen pillanatra se felejtsük el, honnan indult ez az agyrém, ami ma velünk, európaiakkal történik. Onnan indultunk, hogy aki összefüggést lát a migráció és a terrorizmus között, az náci.

Onnan jutottunk el a német orvostanhallgatót meggyilkoló afgán állatig, aki 17 évesnek hazudta magát, és akit Görögországban már elítéltek tíz évre, mert már ott is megpróbált megölni egy nőt. Aztán egy élv múlva elengedték(!), majd akadálytalanul bejutott Németországba, ahol nevelőszülőknél helyezték el(!). Onnan jutottunk el eddig a pakisztáni (vagy afgán?) állatig, aki most a tömegbe hajtott a karácsonyi vásáron, és megölt egy tucat embert, aki amúgy februárban kért és kapott menedékjogot Németországban. (Ha tényleg pakisztáni, akkor miért is? Mi az ok, amiért egy pakisztáni ma menekült státuszt kaphat Európában?)

És ez csak a legutóbbi néhány hét termése. Még szót sem ejtettünk az elmúlt év sok száz halottjáról, akiket mind-mind iszlamista terroristák öltek meg, Merkel szelfitársai.

Még szót sem ejtettünk a francia közszolgálati televízió két nappal ezelőtti műsoráról, amelyben rejtett kamerás felvételeken mutatták meg, hogy Párizs külvárosai bizony no-go zónák, amelyekben például a nőket nem engedik be rohadék arabok a nyilvános helyekre.

Megvan még, ahogy néhány hónapja európai politikusok meg az európai sajtó kioktatta a magyar külügyminisztert no-go zónák ügyében, miszerint olyanok márpedig nincsenek?

Ideje, hogy az európai tömegek végre tényleg fellázadjanak. Mert lázadoznak most is végre, de gyorsabban kéne ezt tenni. Mert nincsen idő. Fel kell lázadni, ki kell takarítani Európából az iszlamista szemetet, utána pedig perbe kell fogni és el kell ítélni mindazokat, akik ezt az iszlamista szemetet beengedték ide, és akik miatt európai emberek százai haltak meg (és ki tudja, még hányan fognak meghalni!).

A per helyszíne lehetne Nürnberg. Már csak a szimbólum miatt is. Hogy világos legyen.

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »