Bayer Zsolt: Tényleg nincs új a nap alatt!

Bayer Zsolt: Tényleg nincs új a nap alatt!

Meglepően pontos egyezés – Severn Cullis-Suzuki 12 éves korában az ENSZ 1992-es Rio de Janeiró-i Föld-csúcsán egy, a Greta Thunberg által az ENSZ New York-i klímacsúcsán, 2019. szeptember 23-án tartott beszédéhez kísértetiesen hasonló monológot mondott el. 

David Takayoshi Suzuki japán származású kanadai klímaaktivista lánya, Severn Cullis-Suzuki alig 12 évesen, az ENSZ által 1992-ben, Rio de Janeiróban rendezett Környezet és fejlődés konferenciáján (röviden Föld-csúcs) egy nagyon hasonló beszédet mondott el – helyesebben olvasott fel –, mint amit Greta Thunberg svéd klímaaktivista az ENSZ New York-i klímacsúcsán, 2019. szeptember 23-án – írja az Origo az American Thinkerre hivatkozva.

Az az 1992-es ENSZ-csúcs azért is volt kiemelkedően fontos, mert akkor fogadták el A riói egyezményt vagy teljes nevén A biológiai sokféleségről szóló egyezményt. A korabeli progresszív sajtó számos orgánumában a 12 éves kanadai gyerek nagyhatású beszéde a következő címmel jelent meg: A lány, aki 5 percig elnémította a világot

Cullis-Suzuki-nak a YouTube videomegosztóra feltöltött beszédét már több mint 32 millióan nézték meg, Thunbergnek még nem sikerült ilyen elérést produkálnia, a legutóbb, az ENSZ-ben felolvasott beszédét még csak 370 ezren látták.

Hírdetés

Severn Cullis-Suzukit, Thunberghez hasonlóan a saját szülei használták fel a céljaik elérése érdekében. Innen már csak egy lépés vezetett ahhoz, hogy a baloldal is megtalálja, majd pedig kihasználja Cullis-Suzuki-t, ahogy az jelenleg Thunberggel is történik.

Bayer Zsolt – https://badog.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »