Bayer Zsolt: Svédországi sajó és kommentek

Bayer Zsolt: Svédországi sajó és kommentek

Kérem ezt olvassák el! Nem fognak csalódni!

Ha a világ vezetői nem találnak egy új, megfelelő egyensúlyt, akkor a világ nemzetközi összecsapás felé fog tartani, és EZ az USA hatalmi szerepének bukásához vezet – Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor szerint.

Orban: Världen på väg mot en sammandrabbning (Samnytt, 2023.07.25)

ORBÁN: A VILÁG EGY NAGY KONFLIKTUS (ÖSSZECSAPÁS) FELÉ TART

Az Erdélyben múlt hét végén tartott konzervatív találkozón mondta beszédében Orbán Viktor, hogy a globális hatalmi egyensúly eddig soha nem látott mértékben változik, és ez a világot nagyon veszélyes helyzetbe hozza. A nagy kérdés, el tudja-e kerülni a világ ezt a tömeges összecsapást.

https://samnytt.se/orban-varlden-pa-vag-mot-en-sammandrabbning/

A CIKK UTÁNI HOZZÁSZÓLÁSOKBÓL NÉHÁNY:

Holeloh: „A legtöbb politikusnak és médiamunkásnak be kell igenis látnia, hogy Orbánnak igaza van az elemzésében, de ők valószínűleg azt hiszik, ha az igazságot tiltják elmondani, ők maguk továbbra is jól fognak élni és le..sz….ják tökéletesen a többieket és a világ mehet a pokolba”

sigfrid Karlsson: „Orbán egy követendő példakép az európai vezetők között, bárcsak nekünk is egy ilyen vezetőnk lenne, a bábfigura Kristersson helyett.”

Orgasmic_Pleasure: „Kívánnék magunknak egy olyan miniszterelnököt, aki megvédi a saját kultúráját és népének jövőjét. Egy kicsit irigykedve nézünk a magyarokra.”

Tricky Dick: „Orbán tudja milyen volt a helyzet a szovjet uralom alatt, és erre a tapasztalatra alapozva látja tisztán a közeledő konfrontáció és diktatúra jeleit.”

Hírdetés

sQuid: „Nem is tudja, milyen igaza van….”

munkavle: ” Igenis, nagyon igaza van.”

Realisten2: „Talán jobb lenne, ha egy teljes harmadik világháború (WW3) lenne és minden kezdődne az elejéről. Amit ma látunk, az egyáltalán nem egy boldog végkimenet vagy megoldás. Egyre rosszabb és rosszabb lesz, mindenekelőtt Svédországban. A svéd háztartások mintegy 5000 milliárd adóssággal bírnak és kb 100 milliárd adósság az adóhivatalnál van nyilvántartva. Jómagam talán más bolygóról jöttem, mert nincs egy fillér adósságom. Ami pokolian beteges, hogy az embereknek tönkreteszi az életét egy beteges gazdaság és rangkórság. Miért van máskülönben ennyi nevetséges adósság Svédországban, igen képzelgések és agymosások révén.

PierreRobert: „Kína gazdasága már messze különb az USÁ-nál. Minden csak attól függ, honnan mérjük.”

RU Freiheitssender904: ” Viktor „győzelmet” jelent.

latmask: „Transylvánia (Erdély) nagy részében magyarok élnek. Akik Székelyföldön élnek magyarabbak a magyaroknál Magyarországon. De ők természetesen kétnyelvű életet élnek.”

Nonato:”Igan nagy köszönet Orbán Viktornak.”

Sverige ár Fantastiskt: „Pontosan úgy van, ahogy mondja. Mint általában, mindenki látja ezt, de csak Orbán meri kimondani.”

VanligSvenskArbetare: „Remek, hogy legalább van egy FÉRFI ebben az elnőiesedő Harmadik birodalmi EU-ban.”

silkworm: „Orbánnak most is, mint mindig, igaza van.”

Larsen: „Én nem vagyok született magyar, de Orbán az én miniszerelnököm is.”

Doctor Truth:”Orbán az egyedüli a nyugati világban, aki beszél a problémákról és ezen kívül még béketárgyalásokat akar, nem háborús pusztítást. Régebben, amikor fiatal voltam és kevesebb tudással rendelkeztem, hittem a propagandában, amivel etettek, azaz, hogy a nyugat jó és a kelet rossz, de aztán kicsit idősebb lettem és beláttam, hogy mindez hazugság, mindenki jót akar, de rosszat cselekszik, még az USA is jót akar, de olyan sok fájdalmat okoz.”

(Köszönet Géber Zsuzsannának az anyagért!)

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt  blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »