Bayer Zsolt: Soros

Bayer Zsolt: Soros

Tessék figyelmesen elolvasni minden sorát. Minden szavát. Kordukemtum.

S most nyeri el igazi értelmét, most mond el igazán mindent erről a rohadt, vén p@tkányról.

Tessék figyelmesen elolvasni minden sorát. Minden szavát. Kordukemtum. S most nyeri el igazi értelmét, most mond el igazán mindent erről a rohadt, vén patkányról.

„Tragikus lenne elszalasztani a lehetőséget csak azért, mert a Bush-kormányzat a terrorizmus elleni háború ideológiájába süppedt” – érvelt akkor Soros György.

A Bush-kormányzat ismét hibát követ el a Közel-Keleten azzal, hogy támogatja az izraeli kormányt, amely elutasítja a Hamászt is magában foglaló palesztin egységkormány elismerését. 

Ez megakadályozza a békés rendezés irányába történő bármilyen előrelépést egy olyan időszakban, amikor ez az előrelépés segíthetne elkerülni a nagyobb Közel-Keleten a tűzvészt”

– fogalmazott akkor a milliárdos üzletember.

Hírdetés

Továbbá azt is megjegyezte az akkori közel-keleti politikai helyzettel kapcsolatban, hogy „a Hamász támogatása nélkül semmilyen békemegállapodás nem lenne érvényes”.

Izrael és az USA is hajthatatlannak tűnik abban, hogy nem hajlandó tárgyalni a Hamászt is magában foglaló Palesztin Hatósággal

– folytatta értekezését.

Most van esély a politikai megoldásra a Hamász bevonásával, amelyet Szaúd-Arábia hozott  tető alá. 

Tragikus lenne elszalasztani ezt a lehetőséget csak azért, mert a Bush-kormányzat a terrorizmus elleni háború ideológiájába süppedt” 

– írta Soros.

Nyitókép: GEORG HOCHMUTH / APA / AFP

Forrás: mandiner.hu

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »