Bayer Zsolt: Rig Lala mulat

Bayer Zsolt: Rig Lala mulat

Rig akkor lett a kedvencem, amikor mentőápolóként és asszisztensként a választások idején aneszteziológusnak adta ki magát.

És akkor lássuk, hogy mulat ez a szarjankó: 

„Részegség, hőzöngés, verekedés – Így ünnepelte Pünkösdöt a jobbikos Rig Lajos 

Szombaton este a biztonsági őröknek kellett megfékezniük Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselőt, aki jobbikos barátaival igencsak a pohár fenekére nézett a badacsonyi borozó és büfé soron – tudta meg a PestiSrácok. Informátoraink szerint a honatya alig állt a lábán. Fennhangon hirdette, hogy ő országgyűlési képviselő. Az ittas politikus és cimborái össze is szólalkoztak egy másik társasággal, ami tettlegességgel végződött.

Úgy tudjuk, órákon át ittak a jobbikosok a badacsonyi borozóban. Szemtanúk szerint Rig szinte a tudatlanságig itta magát, ami eleinte csak hangos hőzöngésben nyilvánult meg. Italtól zsibbadt nyelvel üvöltözte, milyen nagy ember ő. Egy másik társaság szóvá is tette a hangoskodást. Rig nem tudta féken tartani az indulatait, dulakodás kezdődött, aminek a helyszínre riasztott biztonsági szolgálat vezetője vetett véget – mondta el a PestiSrácok.hu-nak, egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

A történteknek több szemtanúja volt, akik nem is tartották magukban a látottakat. Az egyik nyilvános tapolcai Facebook oldalt hétfő estére elárasztották a kommentek, többen is pontos részletekkel szolgáltak a badacsonyi balhéról. Többen számon kérték, nem gondolja-e, hogy képviselőként, politikusként, méltatlan az ilyen viselkedés. Írtak olyanok is, akik mély csalódottságuknak is hangot adtak. Úgy hírlik ugyanis nem először történt ilyesmi a képviselő úrral.

Hírdetés

Hasonló kommentekből kiolvashat – nem kicsit csalódtak a tapolcaiak a képviselővé lett mentőápolóban

Rig Lajos eredetileg mentőápoló. Választási sikerét vélhetően annak köszönheti, hogy ügyesen lovagolta meg az adódó alkalmat, és amikor a tapolcai kórházban az aktív ágyak megszűnéséről döntöttek, a tüntetések élére állt. Az ebből fakadó hirtelen népszerűség egészen a parlamenti képviselői székig repítette, csakhogy időközben a lufi kipukkadt. Tapolcán élő informátoraink állítják: a lelkes, egykor emberéletekért küzdő mentőápoló pökhendi, nagyképű és önző lett, aki arra használja pozícióját, hogy egy ideig jól éljen, nagyokat dőzsöljön – amit gyakorta meg is tesz.

Züllött, átmulatott éjszakáinak híre messzire elér Badacsonytól. Nem is nagyon látni mostanában magányosan, mert kísérőket állított rá a pártvezetés, nehogy a választások előtt nagy botrányba keveredjen. A jelek szerint a gardedámok pünkösdre szabadságra mehettek… máris meglett a baj… Rig Lajos saját oldalán is lehetett olvasni a történtekről vendégbejegyzések formájában, míg azokat nem törölték. Eltussolni azért nem sikerült a dolgot…

Nem ez az első alkalom, hogy a tapolcai jobbikos képviselő szenvedélye miatt kerül a sajtó hasábjaira. Tavaly októberben a 888.hu hozta nyilvánosságra azt a felvételt, amelyen Rig Lajos a parlamentben, a plenáris ülésen ülve szemmel láthatóan pillangókat hallucinál.”

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »