Bayer Zsolt: Rabisítva

Bayer Zsolt: Rabisítva

„Rabosítottak két mentőt. Ujjlenyomat, fénykép szemből és profilból, DNS-minta. Deprimáló lehet az ilyesmi, és akkor finoman fogalmaztunk.

Azért rabosítottak két mentőt, mert idén január 24-én, 19 óra 11 perckor Csenyétéről kapott hívást az illetékes mentőállomás, hogy egy eszméletlen férfihoz vonuljanak ki. Az első hívást követő 15 percben további négy (!) alkalommal hívták a mentőket, és több alkalommal is agresszívan szidalmazták, illetve megfenyegették őket.

A mentők a központból telefonon adtak utasításokat a családtagoknak a lélegeztetéshez és újraélesztéshez, amit meg is kezdtek.

Hírdetés

Mivel pedig korábban már többször is érte a mentőket hasonló atrocitás és inzultus Csenyétén, ezért a vonuló egység az encsi rendőrkapitányságtól kért segítséget, nevezetesen hogy a kivonuló mentőket a helyszínen egy rendőrjárőr biztosítsa.

A mentők hamarabb értek a faluhoz, mint a rendőrök, így megálltak a falu szélén, hogy bevárják a rendőrjárőrt. Időközben a falu polgármestere a saját kocsiján a mentőautóhoz szállította az eszméletlen férfit, és a mentők el is kezdték az ellátását, de a 49 éves K. Gy.-n már nem lehetett segíteni.”

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »