Bayer Zsolt: Pressman elvtárs ellenőrzést tartott

Bayer Zsolt: Pressman elvtárs ellenőrzést tartott

Pressman elvtárs Vorosilov marsall és Jurij Vlagyimirovics Andropov nyomdokaiba lépett

Testközelből ellenőrizte a megbízó a magyar ellenzék feladat-végrehajtását. Mi ez, ha nem szovjet típusú diktatúra? Az. Egyesek szerint nyomásgyakorlás történt, mások szerint „csak” ellenőrizte Pressman elvtárs, hogy az elvtársak végrehajtják-e az elrendelt műveletet. A lényeg, hogy a magyar ellenzék vezetője ma David Pressman volt a magyar parlamentben. 

Ilyen durván és egyértelműen még a megszálló szovjetek sem gyakorolták a hatalmukat. Talán a holland, francia, brit gyarmattartók szokása lehetett az ilyen szoros, testközeli ellenőrzés. A magyar ellenzék pedig örömmel nyalta… Ó, mit nem mondok (írok)… Örömmel hajbókolt az amerikai dollárpapa előtt.  

Ilyen nyilvánvaló hazaárulást talán még a momentumos kiscsajoknak sem sikerült elkövetni Brüsszelben, amit most itthon (nekünk legalább is ez az otthon) elkövetett a magyar dollárbaloldal. Akiket eddig dollárbaloldalnak ismertünk, mára szimpla amerikai talpnyalók, hazaárulók lettek. Biden pici pincsijei, akik már nemcsak a derekukat adták be csekély dollárért cserébe, hanem eladták a hazájukat, az elveiket. Mindent elárultak, nemcsak a szavazóikat, hanem az őseiket, azokat a magyar harcosokat, akik a történelmünk során a magyar szuverenitásért, a függetlenségünkért az életüket adták. Ezek szimplán árulók, akik kétrét görnyedve alázták meg magukat az amerikai helytartó előtt. 

Hírdetés

Semmiben sem különböznek azoktól a kommunistáktól, akik 1956-ban behívták a később „ideiglenesen itt állomásozó” szovjet csapatokat. Mi jöhet még? Ideiglenesen itt állomásozó amerikai lánctalpasok harcolnak majd a Corvin közben becsületes magyar hazafiakkal? Ezeknek semmi sem szent? Nem, ezeknek tényleg semmi sem szent.

Borítókép: Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, David Pressman a magyar parlamentben személyesen vett részt azon a rendkívüli ülésen, amit a magyar ellenzék kérésére hívott össze a házelnök 2024. február 5-én Budapesten (Fotó: AFP/Kisbenedek Attila)

www.magyarnemzet.hu

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »