Bayer Zsolt: Nyomorult, l`art pour l`art szemétkedő idioták

Bayer Zsolt: Nyomorult, l`art pour l`art szemétkedő idioták

Hogy hogyan? Olvassák el az alábbi levelezést. És csak egy reményünk lehet: ezek gyerek híjan előbb-utóbb szerencsére ki fognak pusztulni. És ha eltűnnek végre a föld színéről, mindjárt szebb, értelmesebb és normálisabb lesz a világ.

Az alább olvasható hecckampányra való toborzás szövegét érdemes megfigyelni. Így működik a tudatos, értékellenes hergelés. Jellemző a szlogenje:

„Az egesz esemeny a médiának készül, vagyis a fotosok/videosok kereseit igyekszunk majd teljesiteni.” 

————————————————————–

Kedves Lista,

A Patent Egyesulet neveben irok nektek. Lecci gyerek el ha tudtok az alabbi akcionkra. Ha nem megoldhato, akkor segitsetek a toborzasban. 12 aktivistara van szukseg csutortok (holnap) es szombaton kora delelott.

Koszi szepen elore is

Emese 

Kedves Resztvevo! 

Koszonjuk szepen, hogy jelentkezel a Patent Egyesulet altal szervezett demonstraciora! 12 aktivistat toborzunk ket esemeny valamelyikere, az alabbi szempontok menten.  

Alabb par soros eligazitast olvashatsz a legfontosabb informaciokrol, amit mindenkepp olvass el, mielott elindulsz otthonrol. 

A demonstracio celja, hogy a Csaladok Nemzetkozi Vilagtalalkozoja https://www.budapestfamilysummit.com/hu/ programsozat kapcsan felhivjuk a median keresztul a szeles nyilvanossag figyelmet a rendezveny noi reprodukcios jogokat serto politikai celjaira. 

Amennyiben segited a megvalosulat, egyetertesz es eljossz, mindenkepp SOS jelentkezzel a megadott email cimen/telefonon, hogy tudjuk, hogy szamithatunk rad, es hogy osszejott e a kivant 12 aktivista letszam, illetve kell e tovabbi tartalek. 

A ket program koordinatora Süvecz Emese, ot lehet megkeresni emailben vagy telefonon tovabbi kerdesekkel. [email protected] tel: 06 20 37 27 495 

Ket napon is kivonulunk, a majus 25 csutortok azert fontos, mert ekkor lesz a legnagyobb media figyelem, Orban Viktor reszvetele okan.

A majus 27 szombati napon azert fontos a jelenlet, mert ekkor foglalkoznak kiemelten az abortusz temajaval.  

majus 25 csutortok 07:45 – 11:00 (Orbán Viktor kesese eseten 12 oraig varunk ra)

helyszin: Budapest Kongresszusi Kozpont fobejarata elotti jarda 1/3-a es parkolo fele eso fuves placc. 

Gyulekezes es eligazitas 07:45-08:00

Hírdetés

Kezdes: 08:00 

12 aktvista kort alkot es csendben korbe jar tuntetotablaval a kezeben amit az eligazitaskor kap meg a rendezoktol, ld csatolt illusztracio

mellettuk bombivel az akcio szlogenjeit olvassa fel az egyik szervezo kisebb megszakitasokkal

Zaras: Legkorabban 10:35 legkesobb 12 ora. 

Rendorsegen bejelentett esemeny, kapunk rendori kiseretet/vedelmet. 

Ugy kene keszulni, hogy elhagyni a helyszint nem lesz lehetoseg, vagyis elotte egyetek, igyatok, illetve akinek nelkulozhetetlen az ivas, az hozzon magaval kispalackban innivalot. Ha a media fotoz, akkor ne csinaljunk mast, mint amiert ott vagyunk, vagyis a megbeszelt koreografiat adjuk elo, es hagyjuk kesobbre az ivast. Torvenyi kotelezettsege a tuntetoknek, hogy ne takarjak el az arcukat, a rendorseg vegig biztonsagi felvetelt fog kesziteni az esemenyrol, amit az esemeny utan, ha nem tortent buncselekmeny, megsemmisit. Rosszul let vagy fizikai tamadas eseten termeszetesen el lehet hagyni a helyszint. 

Ha szobeli atrocitas eri a tunteto aktivistat, akkor ne csinaljon semmit, mindenfele regalas vagy vedelem a rendezo es a rendorseg dolga. Ez is szabalyozva van torvenyileg, elso korben a rendezo szol, utana a rendorseg. Harmadik felszolitasra intezkednek. Remelhetoleg fizikai atrocitas nem lesz, de ha lenne, akkor a rendorseg minket ved. 

Az egesz esemeny a medianak keszul, vagyis a fotosok/videosok kereseit igyekszunk majd teljesiteni.  

A konkret helyszin majus 25-en csutortokon a fobejarattal szemben, jobb oldalra (ha szembe allunk vele) talalhato gyalogos jarda 1/3-a. Ha minden jol megy a kocsijukbol kilepo allami vezetoktol 2-3 meterre fogunk korbe jarkalni, kerdes persze hogy nem tesznek -e vhogy be a szervezok nekunk. 

Minden aktivista hozzon magaval szemelyi igazolvanyt, es elozetesen kuldje el a nevet es a telefonszamat az email cimemre [email protected]

Megadom a szamom is: 06 20 37 27 495, ezt irjatok fel mindenkepp, ha barmifele baj van a helyszinen akkor ezen erhettek el.

 

Szombat: 

helyszin a Varkert Bazar fobejarata elotti szakasz a Lanchid utca mogotti gyalogosoknak kialakitott kis macskakoves placcon az Ybl Miklos szobor toveben.

08:45 gyulekezes, eligazitas

09:00-11:00 

12 aktvista kort alkot es csendben korbe jar tuntetotablaval a kezeben, amit az eligazitaskor kap meg a rendezoktol, a 12 aktivista mellett

bombivel az akcio szlogenjeit olvassa fel az egyik szervezo kisebb megszakitasokkal

Zaras: 11:00

 

A demonstracio egy klasszikus tiltakozasi format alkalmaz, vo csatolt archiv foto a hetvenes evekbol.

Koszonjuk a reszvetelt! 

Süvecz Emese

Patent Egyesulet

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »