Bayer Zsolt: Nagytakarítást, minél hamarabb!

Bayer Zsolt: Nagytakarítást, minél hamarabb!

Az összes őrültet, idiótát és g@zembert eltakarítjuk.

 

Mindenekelőtt nézzük meg a „hírt”:

„Német sajtóértesülés: A Bundeswehr Putyin támadására készül, az eszkaláció pedig heteken belül elkezdődhet. A Bild által megszerzett titkos dokumentum szerint több tízezer német katonát vetnének be.

A német fegyveres erők fegyveres konfliktusra készülnek Oroszországgal szemben. Ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet a NATO és Oroszország közötti eszkalációra – számolt be a Bild. A portál szerint létezik egy forgatókönyv, amely lépésről lépésre, hónapról hónapra felvázolja, hogyan támadna Putyin, és hogyan kellene a NATO-nak védekeznie. 

Ebben a Bundeswehr-forgatókönyvben az eszkaláció már néhány héten belül megkezdődik. A Bild által megszerzett titkos »forgatókönyv« 2024 februárjában kezdődne több százezer NATO-katona bevetésével, ami egy 2025 nyarán kitörő háborúban csúcsosodna ki.”

 Nos, ez a „hír”, melyet a „német” Bild indított útjára, s amelyet a Mandiner szemlézett január 14-én, vasárnap, és melyet lapunk is megírt.

 

Vasárnap az ember odahaza ejtőzik a családjával, finom ebéd után, finom vacsora előtt, szépirodalmat olvasgat, tévét bámul, iszik egy pohár bort a gyerekeivel, fogja a felesége kezét, csodálja a kutyát, bámulja a kinti világot, elszunyókál, múltba réved, felötlő versidézeteket morzsolgat – nem csinál semmit, ami a minden. Mert csak így lehet túlélni ezt a világot.

Ebbe, ebbe a megszentelt semmittevésbe rondított bele a fenti „hír”.

És máris berúgta az ajtót 1914, nyomában pedig 1939. Majdnem hetven évig tartott a második „boldog békeidők”? Az első negyvenhét évig…

De lássuk csak, tényleg ilyen forrón eszik a kását? Azt hiszem, nem. Aki képes még gondolkodni, ilyenkor lefújja a „hírről” a média, a gazember politikusok és az idióták gerjesztette forró gőzt, és máris felsejlik a valóság. Putyin megtámadja a NATO-t, és már februárban kitör a háború?

Nyilvánvaló hazugság, elmebaj, agyrém. Ráadásul mindez ilyen szenvtelenül, mínuszos hírként előadva – holott, ha így lenne, az nem jelentene mást, mint a harmadik világháborút és az emberiség végét. Már tényleg csak az hiányzik, hogy odaírják: Putyin mindjárt megtámadja a NATO-t, de nincs itt semmi probléma, „mire lehullanak a levelek, katonáink itthon lesznek”.

Aztán a németek több tízezer, míg a NATO több százezer katonát vetne be Putyin ellen? Tényleg? És amúgy minek? Egy ilyen világégés előbb a taktikai, majd a teljes atomarzenál bevetésével „eszkalálódna”, minek ide több tíz- meg százezer katona? És elárulná végre valaki, Putyin miért támadná meg a NATO-t? Mi érdeke fűződne ehhez? Putyin Ukrajnát támadta meg, egyrészt azért, mert Ukrajnában pogromokat hajtottak végre az ott élő oroszokkal szemben, másrészt azért, mert a Nyugat valamilyen felfoghatatlan okból kifolyólag Oroszország alhasába akart atomarzenált telepíteni. 

A Nyugat most ugyanazt akarta, amit Hruscsov annak idején Kubában, és akkor Kennedy nem hagyta mindezt megtörténni. Akkor Kennedynek, a Nyugatnak és az Egyesült Államoknak volt igaza.

Hírdetés

Most nincs.

Arról nem is beszélve, hogy miközben ez a Nyugat ma állandóan azzal riogat, miszerint Putyin „meg sem állna Portugáliáig”, ugyanezekből a szájakból azt halljuk, Putyin és az oroszok még a lerohant keleti ukrán részeket sem képesek megtartani. Miképpen fér meg egymás mellett ez a két állítás? S azt se felejtsük el – a legilletékesebb, a volt német kancellár mondta el –, hogy Ukrajna megtámadása után egy hónappal (?) megvolt a béketerv, amit az oroszok és az ukránok is aláírtak volna. 

Ki nem engedte, hogy béke legyen? Az Egyesült Államok és aztán utóbb „lelkes” szövetségesei. Kinek az érdeke ez a háború, kinek az érdeke, hogy Európa gazdaságilag tönkremenjen ebben a háborúban? Az Egyesült Államoknak. Kik robbantották fel az Északi Áramlatot, felmérhetetlen károkat okozva ezzel a németeknek? Az azóta külügyminiszterré vedlett gazember, Sikorski, már a merénylet napján elmondta: az Egyesült Államok.

S kik azok, akik még a kérdést sem merik feltenni, miszerint ki robbantotta fel azt a vezetéket és okozott felmérhetetlen kárt nekik? Hát a németek.

S ugyan milyen erővel rendelkeznek ma ezek a németek? S ugyan miképpen élnék meg az oroszok, ha ismét a németek állnának szemben velük?

Ha csak egy pillanatra úgy tennénk, mintha teljesen hülyék lennénk, és elhinnénk ezt az egészet, akkor kérdezzük meg azt is: vajon kik lennének motiváltabbak egy ilyen háborúban? A Nyugat (s benne a szétesőfélben agonizáló Németország), vagy az oroszok?

S persze el ne felejtsük feltenni azt a kérdést sem, hogy ha létezne egy ilyen titkos „forgatókönyv”, azt ugyan hogyan szerezné meg Németország legnagyobb és legpitiánerebb bulvárlapja, a Bild? „A Bild által megszerzett titkos dokumentum” – ó, hát persze. Ha a Bild valóban meg tudna szerezni egy ilyen „titkos dokumentumot”, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a német állam megszűnt létezni.

De akkor miről van szó valójában? Arról, hogy a német kormány odaadta a Bildnek ezt a kacsát, hogy megpróbálja a félelem felkorbácsolásával leszerelni az egyre nagyobb elégedetlenséget és ellenállást, amit ez az inkompetens és idióta kormány okozott és vívott ki maga ellen. „Putyin mindjárt megtámad bennünket, ne a gazdaság helyzetével, a tűrhetetlen migránshelyzettel, a német társadalom széthullásával foglalkozzatok, hanem a közelgő háborúval” – erről szól ez az egész gazemberség.

És mindezek ellenére kicsit mégis aggódhatunk: nehogy önbeteljesítő jóslat legyen ebből az idióta gazemberségből. 

Mert láss csodát – és rémülj meg! Egy francia politikus – aki elhitte ezt az egészet – máris reagált, méghozzá így:

„Francia politikus: Ki kell lépni NATO-ból és le kell rombolni a katonai szövetséget.”

Florian Philippot őrültnek nevezte a katonai szövetség vezetőit.

A Mandiner beszámolt róla, hogy a német fegyveres erők fegyveres konfliktusra készülnek Oroszországgal szemben. Ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet a NATO és Oroszország közötti eszkalációra – írja Bild. Florian Philippot korábbi francia EP-képviselő szerint a NATO őrült vezetői nem mondtak le a harmadik világháborúról, amelyben Oroszországot tekintik ellenfelüknek. A Bild forgatókönyvét így kommentálta az X-en: »Hagyjuk el a NATO-t, romboljuk le a NATO-t, és érjük el a békét!«”

Hogy őrültek a NATO vezetői? Őrült a nyugati politikusok zöme? Ez igaz. Őrültek és gazemberek. De ebből nem következik, hogy őrültként kellene reagálnunk, és fel kellene számolnunk a védelmi szövetségünket. 

Ne legyünk az egyszeri gazda, aki jégeső idején egy karóval szétveri a megmaradt szőlőt, mondván, „nézzük meg Úristen, mire megyünk ketten!”.

Nem, nem ez a megoldás.

Hanem az, hogy az összes őrültet, idiótát és gazembert eltakarítjuk. Egyszer s mindenkorra, s minél hamarabb…

Bayer Zsolt – www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »