Bayer Zsolt: Nagyjából így

Bayer Zsolt: Nagyjából így

Gyurcsány úr, Gyurcsány úr… Nagy fazon maga

Az alábbiakban szinte minden pontos. Egyedül a “fazon”, ami pontatlan, mert van egy sokkal találóbb kifejezés erre a mocskos, alávaló, szemét gazemberre, ami ráadásul ugyanígy kezdődik…

Magának van bőr a képén „oroszpropagandázni”?!

„Gyurcsány úr, Gyurcsány úr… Nagy fazon maga. Magának van bőr a képén »oroszpropagandázni«⁉️ Magának, aki korábban a Kommunista Ifjúsági Szövetség Központi Bizottságának titkára volt? Magának, aki 1989 májusában (!!!) még arról nyilatkozott, hogy a Varsói Szerződésből való kilépés »nem aktuális«? (Miközben Orbán Viktor a Hősök terén a szovjet csapatok kivonását követelte.)

Magának, aki 1989-ben még szervezte a KISZ-delegációt Észak-Koreába a kommunista Világifjúsági Találkozóra, mondván, hogy »a phenjani út nem gondtalan üdülés, hanem igenis politikai misszió«?

Abban, hogy mi is az a szégyen, Ön viszont bizonyosan szakértő. Csak a szégyenérzetet mint olyat, nem ismeri. Maga volt az, aki hátba döfte a saját korábbi miniszterelnökét, Medgyessy Pétert, majd párttársát, Kiss Pétert, hogy a kormányfői székbe puccsolja önmagát. Maga volt az, aki saját bevallása szerint is kézi kontrollal látta szükségesnek »fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit«, hogy tanuljanak meg »nem fölszisszenni minden pillanatban«. Maga volt az, aki a 2006-ban (is) eltitkolt mindent a választók elől, »nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk«. Maga vallotta be, hogy »hazudtunk reggel, éjjel meg este«.

Hírdetés

Maga lökte az államcsőd szélére az országot. El is ismerte ezt: »Elkúrtuk. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Nem csináltunk semmit négy évig.«

És mikor mindez a szégyen nyilvánosságra került, maga mit tett? Büszke volt a szégyenre, sőt, lovasrohamot vezényelt, szemeket lövetett ki. Tudja, én is ott voltam 2006. október 23-án az Astorián, és csak édesapámnak köszönhetem, hogy nem kardlapoztak meg, mert telefonon felhívott, hogy eszembe ne jusson a Deák felé menni, mert ott már verik az embereket.

Ezek után Ön kijelentette, hogy az azonosítószám-nélküli rendőrök random kegyetlenkedései »szükségesek és arányosak« voltak. Szégyenérzet nem volt Önben. Folytatta az ámokfutását – miután az országot nem tudta hova tovább rombolni, nekiállt saját pártja, az MSZP szétverésének. Kétségtelen, ebben ügyes volt – ma azok a szocialista politikusok keresik az Ön kegyeit, akiknek a pártját lényegében Ön vitte be 1% alá. 

A szégyenérzet hiánya Önt egy felismeréshez vezette csak el: a hatalom akarásához. Mindenáron: hazát, barátot, lojalitást, sőt, párthűséget sem ismerve. Most (újra) Ön a madam a baloldali dollárkuplerájban, és tudom, már nagyon szeretné lebontani azt a fránya határkerítést, bevezetni a genderérzékeny iskolai tanterveket és »bátor« módon magyar katonákat küldeni Ukrajnába.

Persze, azt mondják, a farkas sem azért eszi meg a bárányt, mert gonosz lenne: hanem mert egyszerűen ilyen a természete. Inkább azt javaslom magának, hogy tegye le a poharat és »oroszügynök-ügyben« (se) higgyen el minden hülyeséget Hadházy Ákosnak. Ui.: Egyébként én most értem vissza a Fiatal Republikánusok Nemzeti Konvenciójáról az USA-ból, ahol beszédet is tartottam kongresszusi képviselők és szenátorok előtt, méltatva Trump és Orbán közös harcát a woke és az olyan ocsmány nímandok ellen, mint maga is.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

www.mandiner.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »