Bayer Zsolt: Nagy a baj!

Bayer Zsolt: Nagy a baj!

Hát, nem lennék most az izraeli “haladó” meg “progresszív” erők helyében.

“Magyarosodó Izraelről” ír a Haaretz című izraeli lap.

Az Egyesült Államok “haladó”, “progresszív” sajtója (az ugyanolyan, mint a Haaretz) meg arról értekezik, hogy Magyarország antiszemita.

A német “haladó” meg “progresszív” sajtó (az meg ugyanolyan, mint a Haaretz meg az amerikai) pedig arról, hogy Magyarországon akkor is antiszemitizmus van, ha nagy az Izrael-barátság.

Mindebből nem következhet más, mint hogy Izrael antiszemita, ráadásul Izrael akkor is antiszemita, ha nagy benne az Izrael-barátság.

Hát, nem lennék most az izraeli “haladó” meg “progresszív” erők helyében.

Tényleg nagy a baj…

Az elmúlt évtizedben az izraeli jobboldal szisztematikus delegitimizációs kampányt folytatott az izraeli balközép és a külföldi liberális és progresszív mozgalmak közötti bármiféle együttműködés ellen, miközben világszerte kiterjedt kapcsolatokat ápolt az antiliberális erőkkel – olvasható a Haaertz című izraeli lap

Hírdetés

cikkében.

Az írás szerint egyesek már évek óta figyelmeztetnek rá, hová vezethet az ország

„magyarosodása”.

Azt írják: az izraeli jobboldal azonban a mostani önhittségében nemcsak azt nem titkolja, hogy a tervezett igazságügyi puccsához

Megjegyzik: csütörtökön

Orbán Viktor

magyar miniszterelnök Twitter-bejegyzésben beszámolt róla, hogy találkozott az izraeli-amerikai jobboldali Tikvah Fund nevű szervezet izraeli igazgatójával, és eszmecserét folytattak a konzervatív társadalom megteremtésére irányuló erőfeszítésekről országaikban.

Forrás: Mandiner, Fotó: Facebook

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »