Bayer Zsolt: Momentum

Bayer Zsolt: Momentum

Olaszországban járt, karantén helyett közgyűlésre ment a paksi Momentum képviselője

Alig egy hete, hogy Gyurcsány Ferenc házi bloggere, Homonnay Gergely arról fantáziált, hogy majd jól összekoronavírusozza a fideszes politikusokat, az uszító és felelőtlen kijelentés után itt egy felelőtlen szabályszegés is az ellenzéki oldalról. Történt ugyanis, hogy a teljes paksi Momentum-gárda- azaz Barnabás István önkormányzati képviselő- olaszországi magánútja után senkinek sem jelezte, hogy a koronavírus európai […]

A mai hírek arról szólnak (még nem ellenőrzöttek!), hogy Barnabás Istvánt tegnap az egyik paksi bevásárlóközpontban látták vásárolgatni. Ha ez igaz, végképp nincs min töprengeni, le kell tartóztatni és elvinni a kóterba.

De ami végtelenül árulkodó és végtelenül undorító, az a „függetlenobjektív” média kussolása. Emlékeznek még? Két napig vezető anyag volt az összes ilyen gazember-sajtóban (444, 24, hvg, narancs, magyarhang stb.), hogy Orbán Viktor megköszörülte a torkát s eközben a szája elé tette a BAL kezét, majd kezet fogott a moldáv elnökkel JOBB kézzel.

Ez volt a vezető anyag két napig, mint a rettenetes felelőtlenség elborzasztó példája!

Most, hogy ez a momentumos gazember eltitkolta olaszországi útját, majd hazaérkezve bement dolgozni a paksi atomerőműbe (kiemelt nemzetbiztonsági objektum!), néhány nappal később pedig bement a város képviselő-testületi ülésére, ahol találkozott képviselőtársaival (fogott kezet?), a polgármesterrel, meghallgatta, hogy a kormány kihirdette a veszélyhelyzetet és az Olaszországból érkezőknek karanténba kell vonulniuk, ezután tovább kussolt, másnap még tartott egy sajtótájékoztatót(!) –nyilván a felelősségteljes magatartásról-, és utána nagy kegyesen karanténba vonult – szóval most a teljes gennymédia kussol, tartja a pofáját, és nincs egy kérdésük sem.

El tudják képzelni, mit művelnének ezek az M1G-k (Mind1G), ha egy fideszes képviselőről derülne ki ugyanez? Persze, hogy el tudják képzelni…

Hírdetés

Éppen ezért beszédes és leleplező a mostani kussolásuk.

Az M1G gárdisták akkor is befognák a pofájukat, ha Gyurcsány vagy Jakab (van még bármi különbség?) kis fiolákból koronavírusokat szórna szét városszerte. S ha már nem lehetne hallgatni róla, akkor megmagyaráznák, hogy ez miért volt szükséges és felelősségteljes lépés. Eközben pedig a HVG a következő címmel jelentkezik a mai napon:

„Óriási bajban a vállalkozások, mégis késik a kormányzati segítség”

Világos igaz? Itt állunk egy világjárvány kellős közepén, próbáljuk elkerülni, hogy Magyarországon is eszkalálódjon a helyzet, és ezek a mindent fikázó gazemberek most azzal ébrednek, hogy miért nem segíti a kormány a vállalkozókat…

Amúgy még ez sem igaz: az MNB már közölte, hogy miképpen fog segíteni, bejelentették az adófizetési moratóriumokat is, a Nemzeti Bank egyéb intézkedéseiről itt olvashatnak, azt is bejelentette a kormány és Matolcsy, hogy megszorítások helyett élénkítés lesz a stratégia, de ez mit sem számít. Ha Orbán minden magyar háztartásba személyesen becsöngetne, egyik kezében a koronavírus elleni vakcinával, a másikban százmillió forint vissza nem térítendő kölcsönnel, akkor az M1G gárda arról cikkezne felháborodva, hogy Orbán autóval járja az országot, és tesz a klímaharcra.

Sebaj. Most, vészhelyzetben még egyértelműbben, még élesebb kontúrokkal rajzolódik ki a lényeg. Az M1G gárda nem része ennek a közösségnek, nincs közük a tisztességes magyar emberek közösségéhez. Ezeket azért tartják, hogy ártsanak, minél gyakrabban, minél alaposabban, és ha nagy baj van, akkor annál inkább. És pontosan így is kell hozzájuk viszonyulni, az élet minden területén.

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »