Bayer Zsolt: Menekültek

Bayer Zsolt: Menekültek

Hír (index) és Blogstar:

„Mértéktelen erőszakos túlkapás történt, amelyet nem tűrhetünk el. (…) Ha menedékkérők erőszakos bűncselekményeket követnek el, akkor el kell hagyniuk az országunkat” – mondta Horst Seehofer német belügyminiszter, miután egy csoport menedékkérő a hétvégén válogatás nélkül támadt rá járókelőkre egy bajor városban.

A 44 ezer lakosú Armbergben szombaton délután két afgán, egy iráni és egy szíriai menedékkérő garázdálkodott órákon keresztül. A 17-19 éves fiatalok este fél hét körül a vasútállomáson rúgtak hasba minden ok nélkül egy 13 éves gyereket, nem sokkal később egy 29 éves kertészt ütöttek meg az arcán, írja a Bild.

Az állomás előtti téren ezután egy 17 éves lányt kurváztak le és sértegettek. Amikor a lány barátja ezt szóvá tette, őt is többször megütötték. Szemtanúk szerint ezután egy férfit lökdöstek le egy lépcsőn.

Egy másik 17 éves fiatal azt mondta: a társaságuk egyik tagját „lennigerezték”, majd megütötték. A megtámadott fiatalok elfutottak, de utolérték őket, és legalább hármukat megütötték és megrugdosták. Azt a férfit is megütötték, aki a segítségükre akart sietni.

A fiatal menedékkérőkből álló csoport ezután elfutott, de egy közeli utcában még rátámadtak két járókelőre. Ezután fogták el őket a rendőrök, de egyikük ellenállt és közben hangosan gyalázta az egyik rendőrnőt. A csoport tagjait előzetes letartóztatásba helyezték.

Horst Seehofer belügyminiszter, aki egyben a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa is, azt ígérte: javaslatokat dolgoz ki a kormány számára az erőszakos bűncselekményeket elkövető menedékkérők elleni szankciókról.

Hírdetés

Az ilyen esetekben a jogállamnak „hajthatatlan keménységről kell tanúbizonyságot tennie”, és az eddiginél nagyobb határozottsággal kell eltávolítania az országból a maradásra nem jogosult menedékkérőket – mondta Philipp Amthor CDU-s parlamenti (Bundetsag-) képviselő. (…)”

És igen, már évek óta halljuk, hogy most már aztán jön majd a szigorúság, és majd ki lesznek toloncolva a kitoloncolandók – aztán minden marad a régiben.

De vajon még meddig?

Egészen pontosan feltéve a kérdést: meddig tűrik el például a németek ezeket a mocskos patkányokat?

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »