Bayer Zsolt: Még egyszer Guy táblázatáról

Bayer Zsolt: Még egyszer Guy táblázatáról

Verhofstadt rájött, hogy a szankciók sz@rt sem érnek. – Olvassák el!

Már foglalkoztunk itt a blogon a rosszarcú seggfej felismerésével, miszerint a szankciók szart sem érnek. Ám van itt még érdekesség: eddig ha ez a barom kinyitotta a száját, hazai elvtársai egymással versengve idézték “megfellebbezhetetlen igazságait”. És most? Néma csend… Hahó! 444-es, 24-es szarjankók! Guy üzent! Azt üzente, hogy a szankciók szart se érnek! Tessék erről beszámolni!

Verhofstadt rájött, hogy a szankciók szart sem érnek

Gratulálunk a felismeréshez!

 Hónapokon keresztül azt hallgattuk a nagyokosoktól, hogy a szankciók szükségesek, hiánypótlóak, hatásosak, jók, elkerülhetetlenek, kötelezőek, megállítják a háborút, megbuktatják Vlagyimir Putyint. Aztán persze érkezett egy félmondat Brüsszel irányából, ami arról szólt, hogy a felvilágosult brigád sosem állította azt, hogy a szankciók miatt befejeződhet a háború. Persze, aki egyszer is nyitott szemmel lépett ki a romkocsmák misztikus világából az utcára, az azonnal láthatta, hogy valami nem stimmel.

A szankciók, az embargók még sosem hoztak változást.

De minek révedjünk el a múltban, amikor a jelennel is foglalkozhatunk. És szerencsére van nekünk egy jóvágású belga politikusunk Guy Verhofstadt személyében. A Renew Europe európai parlamenti frakció EP-képviselője megvilágosult. Billentyűzetet ragadott és leírta véleményét. Ismerjük meg:

1 kép mindent elmond… 9 csomag szankció és a hatás kevesebb, mint 0! Oroszországot jutalmazzuk az ellenünk folytatott háborújáért!

Hírdetés

– írta a belga balga a Twitter-oldalán.

A Verhofstadt által megosztott fotón egyébként az látható, hogy

2022-ben a szankciók ellenére nőtt az EU kereskedelme Oroszországgal.

Csak néhány országot emeljünk ki:

További jó böngészést!

Érdekes dolgok ezek.

Mindenesetre Guy Verhofstadt nemrég még arról beszélt, hogy Európának szenvednie kell a szankciók miatt.

Úgy tűnik, nem mindenki ért egyet ezzel…

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt – blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »