Bayer Zsolt: Mai történet

Az alábbi levelet egy baráti házaspártól kaptam, a neveket és a település nevét is eltűntettem belőle, hogy ne legyen beazonosítható. De a tanulságok miatt fölöttébb üdvös elolvasni! Íme: „Az asszisztensnőnk …án él, onnan jár át dolgozni. Tegnap két beteg között meséli, hogy welcome tortát fog sütni a hétvégén, mert a szomszédban élő házaspár lánya jön haza Angliából. Kérdezem: Végleg? – Igen, költöznek haza. – Nocsak, mégsem tejjel mézzel folyó Kánaán a külföld? – Legutóbb egyedül volt este otthon a kisgyerekükkel (a férj pék), és két nagydarab ( nem fehér) fickó rájuk törte az ajtót, de megmenekültek, mert a feleség telefonnal  a kezében úgy tett, mintha már hívná is a rendőröket. – Mi a manó! …..kára menekül a házaspár Angliából? A mama hotelbe? – Nem teljesen. Be van építve  a tetőtér a fiataloknak. – Az mégiscsak a mama hotel! A hét vicce, hogy …..ka biztonságosabb mint a ködös Albion!  Ennyi a történet, de hozzátenném, hogy a szülők itthonról támogatták a kint élő fiatalokat, a gyógyszer itthonról ment postán stb. Az asszonyka szülése sem volt problémamentes, de nem akart hazajönni szülni. Elszigetelten éltek, csak a skype-os családi/baráti beszélgetések voltak. Azért a jó kereset sem minden… Lassan majd rájön más is. Ez ma Európa.” Bayer Zsolt – www.magyarhirlap.hu Tisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák „lájkukkal” a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
– Minden „lájk számít, segíti a magazin működését!Köszönettel és barátsággal!www.flagmagazin.hu Tweet

Íme:

„Az asszisztensnőnk …án él, onnan jár át dolgozni. Tegnap két beteg között meséli, hogy welcome tortát fog sütni a hétvégén, mert a szomszédban élő házaspár lánya jön haza Angliából.

Kérdezem: Végleg?

– Igen, költöznek haza.

Hírdetés

– Nocsak, mégsem tejjel mézzel folyó Kánaán a külföld?

– Legutóbb egyedül volt este otthon a kisgyerekükkel (a férj pék), és két nagydarab ( nem fehér) fickó rájuk törte az ajtót, de megmenekültek, mert a feleség telefonnal  a kezében úgy tett, mintha már hívná is a rendőröket.

– Mi a manó! …..kára menekül a házaspár Angliából? A mama hotelbe?

– Nem teljesen. Be van építve  a tetőtér a fiataloknak.

– Az mégiscsak a mama hotel! A hét vicce, hogy …..ka biztonságosabb mint a ködös Albion! 

Ennyi a történet, de hozzátenném, hogy a szülők itthonról támogatták a kint élő fiatalokat, a gyógyszer itthonról ment postán stb. Az asszonyka szülése sem volt problémamentes, de nem akart hazajönni szülni. Elszigetelten éltek, csak a skype-os családi/baráti beszélgetések voltak. Azért a jó kereset sem minden… Lassan majd rájön más is.

Ez ma Európa.”

Bayer Zsolt – www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »