Bayer Zsolt: Ma is írják az újságot

Bayer Zsolt: Ma is írják az újságot

Ez a kályha, ahonnét mindig elindulhatunk, ha esetleg utat tévesztenénk.

Lássuk csak, most például a 444-et:

„Szombaton a marxizmust szidta, ma a Vietnami Kommunista Párt Központi Bizottságának tagját fogadta

Szombaton mondta egy megemlékezésen a fideszes Németh Zsolt, hogy „Magyarországon nem döntötték le Marx és Engels szobrait, (..) a szoborparkba vitték.

Azt hitték, hogy szellemek közé kerülnek, de liberális köpenybe bújva újra bejárják Európát ezek az eszmék.”

Hétfőn pedig az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szívélyesen fogadta Nguyen Van Binht, a Vietnami Kommunista Párt Politikai Bizottságának tagját.”

Értjük. Tehát, ha egy politikus (már persze abban az esetben, ha fideszes vagy KDNP-s!) utálja Marxot és Engelst, továbbá ennek hangot is ad, akkor soha többé nem fogadhat kommunista politikust. Legalábbis a 444 logikája szerint.

De hát ez egy hülyeség, és akkor nagyon finoman fogalmaztam.

Hírdetés

Ugyanis, ha egy politikus utálja a kommunizmust, és például a saját hazájában eleve a kommunisták és a kommunizmus ellen tett-vett, szóval ez korántsem jelenti azt, hogy adott politikus megszabhatja a világ összes országának politikai berendezkedését. S bizony, a világban akadnak még kommunista országok és kommunista politikusok, akikkel viszont adott pillanatban muszáj találkozni.

Példának okáért Kínában egymásnak adják a kilincset a nyugati politikusok, és szívélyesen rázogatják a kínai kommunista vezetők kezét, mert hát Kína annyira jelentős tényező, és akkora üzlet, hogy muszáj rázogatni azokat a kezeket. (Kínában ugyanis nem fog sikerülni a „demokrácia-export”, meg a „kínai tavasz”, meg az „ukrán forradalom”, meg az összes többi elfuserált, ócska, idióta akció, amit a CIA és mindenféle szövetségeseik kitaláltak.) Szóval rázogatják a kínai kommunista kezeket, rázogatják immáron az észak-koreai kommunista kezeket is, rázogatták már a kubai kommunista kezeket is, miképpen a vietnami kommunista kezeket is.

Nekünk például Vietnam fontos üzleti partner a távol-keleti térségben, úgyhogy rázogatjuk az ottani kommunista kezeket is, és különösképpen rázogatja az a politikus, aki történetesen a külügyi bizottság elnöke is, mert neki ez a dolga.

Amúgy, jó, ha tudjuk, ha bármelyik nyugati politikus, Macrontól Obamáig kommunista kezeket rázogatott és rázogat, akkor a 444 többnyire elélvez a gyönyörtől. Bezzeg, ha Németh Zsolt…

Úgyhogy vonjuk is le a következtetést, sőt, ez már inkább tény: Botos Tamás, a 444 „újságírója” – kollégáihoz hasonlóan – szombaton is egy aljas, ostoba fasz volt, és hétfőn is egy aljas, ostoba fasz.

Ez a kályha, ahonnét mindig elindulhatunk, ha esetleg utat tévesztenénk.

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »