Bayer Zsolt: Ma Brüsszel, holnap akár Magyarország

A március 22-ei, brüsszeli támadások csak a kezdet, újabb erőszakhullámra számíthat Európa és Amerika – ez a lényege az üzenetnek, amit az Iszlám Állam médiaszervezete, az al-Wafa adott ki, írja  a Washington Times. „Amerika, te vagy a következő” az egyik szalagcím, mely alatt azt írják: az USA elfelejtette, hogy a muszlimok nem fogadják el a megalázást és nem szalasztják el az alkalmat, hogy bosszút álljanak. Nem felejtettük el az Irak megszállásakor megerőszakolt szüzek sikoltásait. Allah segítségével bosszút állunk rajtatok, leromboljuk a mítoszotokat, elraboljuk és rabszolgapiacon adjuk el asszonyaitokat. – szól az üzenet, melyben arra is utalnak, hogy a San Bernardinó-i lövöldözőhöz hasonló, amerikai születésű támadóból „akár tízet küldenek Amerikára”. (December 2-án a 29 éves Tashfeen Malik és férje, a 28 esztendős Syed Rizwan Farook  támadást  hajtott végre a dél-kaliforniai San Bernardino megyei egészségügyi dolgozók munkahelyi bankettjén. A két merénylő a vérengzés után a rendőrökkel vívott tűzharcban életét vesztette.) Egy másik al-Wafa-cikk Európa fenyegetésével foglalkozik: Ma Brüsszel és a repülőtere, holnap akár Portugália vagy Magyarország kerülhet sorra. – szól a cím. A megemlített két ország közül egyik sem számít az IS fő célpontjai közé, valószínűleg azért ezeket emelték ki, hogy fenntartsák a félelemérzetet:  bárhol Európában  lecsaphatnak. Ahogy fogalmaznak, „A lényeg: egy európai nemzet vagy főváros sincs biztonságban az Iszlám Állam támadásai elől.” (Index)  Na, hát ezért kell ezeket a patkányokat kiirtani, az utolsó szálig. És ezért nem szabad beengedni Európába az onnan érkező migránsokat. Mert az ISIS-es patkányok ott vannak közöttük, és sajnos nem kiszűrhetők. Meg aztán, ne a mi kontónkra tessék keresni a jobb életet, hanem megteremteni odahaza. Például úgy, hogy kiirtjátok a saját patkányaitokat. Ugyanis máshogy nem fog menni… Bayer Zsolt Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja Tisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák “lájkukkal” a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
– Minden “lájk számít, segíti a magazin működését!Köszönettel és barátsággal!www.flagmagazin.hu Tweet

„Amerika, te vagy a következő” az egyik szalagcím, mely alatt azt írják: az USA elfelejtette, hogy a muszlimok nem fogadják el a megalázást és nem szalasztják el az alkalmat, hogy bosszút álljanak.

Nem felejtettük el az Irak megszállásakor megerőszakolt szüzek sikoltásait. Allah segítségével bosszút állunk rajtatok, leromboljuk a mítoszotokat, elraboljuk és rabszolgapiacon adjuk el asszonyaitokat.

– szól az üzenet, melyben arra is utalnak, hogy a San Bernardinó-i lövöldözőhöz hasonló, amerikai születésű támadóból „akár tízet küldenek Amerikára”. (December 2-án a 29 éves Tashfeen Malik és férje, a 28 esztendős Syed Rizwan Farook támadást hajtott végre a dél-kaliforniai San Bernardino megyei egészségügyi dolgozók munkahelyi bankettjén. A két merénylő a vérengzés után a rendőrökkel vívott tűzharcban életét vesztette.)

Egy másik al-Wafa-cikk Európa fenyegetésével foglalkozik:

Ma Brüsszel és a repülőtere, holnap akár Portugália vagy Magyarország kerülhet sorra.

– szól a cím. A megemlített két ország közül egyik sem számít az IS fő célpontjai közé, valószínűleg azért ezeket emelték ki, hogy fenntartsák a félelemérzetet: bárhol Európában lecsaphatnak. Ahogy fogalmaznak, „A lényeg: egy európai nemzet vagy főváros sincs biztonságban az Iszlám Állam támadásai elől.” (Index) 

Na, hát ezért kell ezeket a patkányokat kiirtani, az utolsó szálig.

És ezért nem szabad beengedni Európába az onnan érkező migránsokat. Mert az ISIS-es patkányok ott vannak közöttük, és sajnos nem kiszűrhetők. Meg aztán, ne a mi kontónkra tessék keresni a jobb életet, hanem megteremteni odahaza. Például úgy, hogy kiirtjátok a saját patkányaitokat. Ugyanis máshogy nem fog menni…

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »